Jason Statham'ın eşinden övgüler: Türkiye'ye aşık olduk

Dünyaca ünlü aktör Jason Statham, film çekimleri sebebiyle bir süredir Antalyada'ydı. Statham'ın dünyaca ünlü model eşi Rosie Huntington-Whiteley sosyal medya hesabından Türkiye ile ilgili övgü dolu bir paylaşımda bulundu.

Instagram üzerinde toplamda 12.3 milyon takipçisi bulunan ünlü model Rosie Huntington-Whiteley, sosyal medya hesabından Türkiye ile ilgili bir paylaşımda bulundu. İngiliz model, kendisine gelen "Antalya'ya geldiniz mi?" sorusuna yanıt olarak, "Geldik ve Türkiye'ye aşık olduk. Çok güzel bir ülke." sözlerini kullandı.

Roise Huntington-Whiteley

Roise Huntington-Whiteley

Dünyaca ünlü yönetmen Guy Ritchie ve İngiliz aktör Jason Statham'ın bir araya geldiği 'Five Eyes' filminin çekimlerine, 21 Ocak'ta Antalya'da başlamıştı. Film çekimleri için yaklaşık 2 aydır Antalya'da bulunan Jason Statham, İstanbul Sinema Müzesi'nin açılışına da katılmış ve Başkan Erdoğan ile görüşmüştü.

Başkan Erdoğan Jason Statham ile görüştüİLİŞKİLİ HABERBaşkan Erdoğan Jason Statham ile görüştü

Jason StathamİLİŞKİLİ HABERJason Statham'ın Antalya'da çekilen yeni filmi 'Five Eyes'den ilk fotoğraf geldi!

 

Antalya'ya hayran kalan ve burada turistik geziler düzenleyen Statham, Serik ilçesine de ziyarette bulundu. Aspendos'u gezen aktör, buradan çekilmiş fotoğraflarını da sosyal medya hesabında paylaştı. Paylaşım 1 milyon üzeri beğeni aldı. Statham'a olan hayranlığıyla bilinen oyuncu Ezgi Mola da, fotoğrafa yaptığı esprili yorumla güldürdü.

 

"TÜRK MİSAFİRPERVERLİĞİNİ HİÇ UNUTMAYACAĞIM"

Jason Statham, Regnum Carya Otel Yönetim Kurulu Başkanı Ali Şafak Öztürk ile vedalaşmış ve duyduğu memnuniyeti şu sözlerle anlatmıştı:

Jason StathamİLİŞKİLİ HABERJason Statham'ın Antalya'da kurduğu film seti ziyaretçiye kapatıldı

Bakan ErsoyİLİŞKİLİ HABERBakan Ersoy'dan 'Five Eyes' setine sürpriz ziyaret!

"Türkiye çok güzel bir ülke, Türk kültürü ve Antalya şehri beni çok etkiledi. Türk misafirperverliğini hiç unutmayacağım. En kısa sürede ailemle birlikte Antalya'ya tatile geleceğim. Ayrıca Hollywood'daki diğer sanatçı arkadaşlarıma da Antalya ve Türkiye'den bahsedeceğim. Onların da benim gibi Türkiye'de film çekmelerini isteyeceğim. 2 ay boyunca Türkiye ve Türk insanı beni çok etkiledi."

Ünlü tenor Erol Uras hayatını kaybetti!

İLİŞKİLİ HABER

Ünlü tenor Erol Uras hayatını kaybetti!
Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 7

vatandas 3 yıl önce

sadece bir tane resim paylastiysa cimdi davranmis:)

Mehmet 3 yıl önce

Siyasilerin anlattığı gibi değil, gelin görün gezin tozun ...Sadece hainlere yer yok ... şaka maka bu adam efsane filmleri var

Ben 3 yıl önce

BUDA AJANMIŞ...şimdi anladık...

DROĞBA 3 yıl önce

bu kim laaaaaa tanıtsa nolur tanıtmasa ne olur

Kemql 3 yıl önce

Sen ne kafadasın iyimisin sen doktora filan git bu ne özgüven sendeki çok zararlı çok

MUHAMMED ALİ 3 yıl önce

SEn BİDE DOĞUYU GÖRSEN BİN KAT MİSAFİRPERVER Bİ DAHA GELDİĞİNDE MUTLAKA DOĞUYA UGRA BEKLERİZ...

Yorumların Tümünü Okuyun