Deniz Çakır'ın bisikleti çalınmıştı... Hemşire hakkındaki dava düşürüldü

Set çalışanını istifaya zorladığı iddialarıyla gündeme gelen oyuncu Deniz Çakır'ın evinin önünden elektrikli bisikleti çalınmış ve çalan kişinin U. K. isimli bir hemşir olduğu ortaya çıkmıştı. Uygar K. hakkındaki soruşturma tamamlandı.

Ünlü oyuncu Deniz Çakır'ın evinin önünden çalınan ve kendisine teslim edilen bisikletinin çalınma anına ait görüntüler ortaya çıkmıştı. 29 Haziran 2020 günü bisikletin yerinde olmadığını fark edince polis merkezine başvurarak şikayetçi olmuştu. Polisin Çakır'ın evinin çevresindeki MOBESE görüntülerini incelenmesi sonucunda yakındaki bir aracın plakasından şüpheli Uygar K. isimli hemşirenin kimliği tespit edilmişti. Uygar K. kendisini telefonla arayan polise suçunu itiraf etmişti.

İstanbul 49. Asliye Ceza Mahkemesi'ndeki ilk duruşmaya, tutuksuz sanık Uygar K. ve avukatı katıldı. Şikayetçi Deniz Çakır'ı ise avukatı temsil etti.

İddianamenin okunmasının ardından söz alan Çakır'ın avukatı Şaban Doğan, sanığın sağlık çalışanı olması, soruşturma aşamasındaki savunmasında, Kovid-19 hastalarına yardım etmek için aldığını söylediği bisikletin bedelini de SMA Tip 1 hastası Deniz Elmas'ın yardım hesabına yatırması nedeniyle şikayetten vazgeçtiklerini bildirdi.

Görüşü sorulan cumhuriyet savcısı, olayın "basit hırsızlık" olduğunu belirterek, şikayetten vazgeçildiği için sanık hakkındaki suç yönünden düşme kararı verilmesini istedi.

Mahkeme, sanık hakkında "bina içinde muhafaza altına alınmış eşya hakkında hırsızlık" suçundan dava açılsa da eylemin "basit hırsızlık" kapsamında kalmasını ve Çakır'ın şikayetçi olmamasını dikkate alarak, davanın düşürülmesine karar verdi.

NE OLMUŞTU?

Olayla ilgili soruşturma yürüten İstanbul Cumhuriyet Savcılığı'nca hazırlanan iddianamede, şüpheli Uygar K. hakkında 'Nitelikli hırsızlık' suçundan 5 yıldan 10 yıla kadar hapsi talep edildi. Uygar K. önümüzdeki günlerde İstanbul Asliye Ceza Mahkemesi'nde hakim karşısına çıkacak.

Soruşturma devam ederken kameralara yansıyan görüntüde çalan kişinin yüzü net bir şekilde tespit edilebiliyor. İşte o anlara ait görüntü!

Deniz Çakır

Deniz Çakır

Beşiktaş'ın Kuruçeşme semtinde oturan ünlü oyuncu Deniz Çakır, elektrikli bisikletini apartmanın giriş katındaki merdiven boşluğuna bırakmıştı. Ünlü oyuncu bisikletini, 29 Haziran 2020 günü yerinde olmadığını fark etmişti. Çakır, çalınan yeşil renkteki bisikletinin bulunabilmesi için polis merkezine giderek şikayette bulunmuştu. 

Set çalışanı Çağatay Görgen tarafından dava edilen Deniz ÇakırİLİŞKİLİ HABERSet çalışanı Çağatay Görgen tarafından dava edilen Deniz Çakır'dan ilk açıklama

  • Evin çevresindeki mobese kameraları incelendi.
     
  • Yakındaki aracın plakasının hemşir U.K.'ye ait olduğu ortaya çıktı.
     

Adresinde bulunamayan ve Sakarya'da olduğu belirlenen U.K. isimli adam, kendisini telefonla arayan polis memuruna suçunu itiraf etmişti. 20 Eylül tarihinde ifade veren ve ifadesinin ardından savcılık tarafından serbest bırakılan U.K., aracıyla gezerken bisikletin bir apartmanın önünde kilitsiz bir halde durduğunu fark ettiğini, bisikletin üzerinde anahtarı olduğunu görünce çalıştırıp arabanın yanına gittiğini, bisikleti katlayıp arabasının arka koltuğuna koyduğunu ve Fatih'te bulunan evine götürdüğünü söylemişti.

Deniz Çakır

Deniz Çakır

Bir hafta sonra Sakarya'daki yazlık evine götürüp orada da 15 gün kullandığını söyleyen U.K, 'Pandemiden dolayı hastaneye gidemeyen hastalara evinde hizmet vermek için bisikleti kullanırım diye İstanbul'a geldim. Yaklaşık bir hafta söylediğim işlere gittim. Bisikleti çaldığımdan dolayı çok pişmanım. Nasıl böyle bir olaya karıştım hala anlamış değilim.' dediği de öğrenilmişti. Bisiklet, sahibesi Deniz Çakır'a teslim edilmişti.

Deniz Çakır

Deniz Çakır

Megastar Tarkan'dan gündemi sallayan yeni imaj!

İLİŞKİLİ HABER

Megastar Tarkan'dan gündemi sallayan yeni imaj!
Şarkıcı Gülben Ergen'i 'yüksek aidat' kiracı yaptı!

İLİŞKİLİ HABER

Şarkıcı Gülben Ergen'i 'yüksek aidat' kiracı yaptı!

BİR YORUM YAPIN 4

ufuk 2 yıl önce

kafede baş örtülü kızlara saldırmıştı . bu islam düşmanı yaratık.

vatandaş 3 yıl önce

bisiklet benim olsaydı sittun sene bulunamaz üstüne su içerdim adalet enteresan çalışıyor herhalde şans olmalı

Toplam 1 beğeni

Yakub 3 yıl önce

Bisikletin kilidi yok mu? Asansör boşluğunda kamera yok mu? Sorgulamak fayda sağlar inşaAllah

skoc 3 yıl önce

Ne güzel sanatçı olunca malını teslim etmişler. Benimde istanbulda telefonum çalınmıştı neden benim telefonumu bulduğunuz halde hırsızlık malını (güya satın alan aslında ç)alan kişiden alıp bana teslim etmediniz savcılar polisler ?

Toplam 1 beğeni