Kurtlar Vadisi Kaos'un kanalı belli oldu iddiası

İlk kez 2003 yılında yayınlanmaya başlayan ve aralıklarla ekranın en uzun soluklu işlerinden olan Kurtlar Vadisi için, Kaos adıyla Star TV'de yayınlanmaya başlayacak iddiası ortaya atıldı.

Türk televizyon tarihinin en sevilen yapımları arasına giren, kadrosunda Devlet Tiyatroları'nın en güçlü isimlerine yer veren Kurtlar Vadisi dizisi için hayranlarını mutlu edecek bir iddia gündemde. Dizinin Kaos olarak devam edeceği ve Star TV ile anlaşıldığı iddia edildi.

  • Kurtlar Vadisi dizisi YouTube üzerinde ilk 97 bölümüyle en çok izlenen eski diziler arasında yer alıyor.
     
  • Süleyman Çakır, Polat Alemdar, Arslan Bey, Testere Necmi, Kılıç, Tombalacı, Karahanlı, Hüsrev Ağa ve Laz Ziya gibi bugün halen sevilen kurgu karakterleri kazandırmıştır.
     

Dizinin başrolü Necati Şaşmaz, proje için şunları söylemişti: 'Kaos yönetimi diye bir ideoloji var. O ideoloji de dünyayı kaosa yöneltip, kaos ile yönetmek. Biz de bu kaos yönetiminden nasıl kurtulabiliriz, nasıl çıkış sağlayabiliriz derdini anlatmaya çalışacağız. Kaos durumlarında elimizden neler alınır, nelere karşı savaşmamız gerekir, nelerden muzdarip olabiliriz. Bunları hikayemizde anlatmaya çalışacağız.

Ayşegül Çınar İLİŞKİLİ HABERAyşegül Çınar 'Yasak Elma' dizisi kadrosundan çıkarıldı

Yakın coğrafyamızda körfez olsun bu civardaki ülkelerde siyasi ve coğrafi denklemde bizler nerede olacağız, nasıl duracağız, neler yapabiliriz. Bunları irdeleyecek hikayelerimiz olacak. Global anlamda da Myanmar'dan Afganistan'dan Makedonya'ya hatta Amerika'ya uzanan hikayeler olacak diye şimdiden müjde verebilirim.'

Yunus: Aşka Yolculuk projesi ile Dünyayı dolaşacak!

İLİŞKİLİ HABER

Yunus: Aşka Yolculuk projesi ile Dünyayı dolaşacak!
İstiklal Caddesi'ne girişte 3 dakika sınırı

İLİŞKİLİ HABER

İstiklal Caddesi'ne girişte 3 dakika sınırı

BİR YORUM YAPIN 1

rıza 3 yıl önce

kurtlar vadisi olayi bitti atı alan üsküdarı gecti basroller yaslandı artık bence artık arsivde kalmali