Galatasaray fanatiği olan Rasim Öztekin'in maket fotoğrafı tribünde!

Pelin Öztekin, babası Rasim Öztekin'in tribünde çekilen fotoğrafın akibeti belli oldu. Tam bir Galatasaray fanatiği olan Öztekin'in maket fotoğrafı Türk Telekom Stadyumunda her zamanki yerine bırakıldı. Kızı Öztekin, o anları sosyal medyadan paylaştı.

Türk tiyatrosu ve sinemanın usta ismi Rasim Öztekin, Türk Telekom Stadyumu'ndaki yerini aldı. Kızı Pelin Öztekin'in geçtiğimiz gün aradığı fotoğrafın maketini yapıp her zamanki koltuğuna bırakıldı.

RASİM ÖZTEKİNİN MAKETİ

RASİM ÖZTEKİNİN MAKETİ

Pelin Öztekin sosyal medya hesabından "Asla unutulmayacaksın Babiş..Yanımda olan, düşüncelerimi dile getirip, fikirlerimi hayata geçirmemde yardımcı olan, babamın bu güzel karesini çeken& kullanmamıza izin veren AA foto muhabiri Berk Özkan’a, dostlarıma, abilerime özellikle Suat Ateşdağlı ve Galatasaray genel sekreteri, baba dostu, abim Selçuk İren’e çok teşekkür ederim. Büyük bir aileye sahibim ve bu çok değerli" notunu yazarak paylaşımda bulundu.

RASİM ÖZTEKİNİN MAKETİ Türk Telekom Stadyumuna bırakıldı

RASİM ÖZTEKİNİN MAKETİ Türk Telekom Stadyumuna bırakıldı

O FOTOĞRAF BULUNDU!

Geçtiğimiz haftalarda ani kalp krizi nedeniyle vefat eden Rasim Öztekin'e ait bir fotoğraf ortaya çıktı.

pelin öztekinin çocukluğu ve babası rasim öztekin

pelin öztekinin çocukluğu ve babası rasim öztekin

Demet AkbağİLİŞKİLİ HABERDemet Akbağ'ın Rasim Öztekin açıklamasına Esra Kazancıbaşı Öztekin'den yanıt

Kızı Pelin Öztekin'de bile olmayan bu fotoğraf  Galatasaray-Başakşehir maçında çekilmişti.

pelin öztekimim çağrısı

pelin öztekimim çağrısı

Öztekin fotoğrafın bulanık halini paylaşıp üzerine "Babamın bu güzel karesini yakalayan foto muhabir arkadaş abi benimle iletişime geçebilirse çok sevinirim. Fotoğrafın yüksek çözünürlüklü haline ihtiyacım var" notunu yazarak orijinalinin kendisine ulaştırılmasını istedi. 

Rasim ÖztekinİLİŞKİLİ HABERRasim Öztekin'in eşi Esra Kazancıbaş'tan gözyaşlarına boğan veda mektubu!

fotoğrafın orijinali

fotoğrafın orijinali

Rasim Öztekin'in o fotoğrafı Anadolu Ajansı foto muhabiri Berk Özkan tarafından çekildiği ortaya çıktı. Özkan, "Büyük usta Rasim Öztekin'i çektiğim fotoğrafın orijinali kurumumuz Anadolu Ajansı tarafından Pelin hanıma ulaştırılacak arkadaşlar. Merhum sanatçıyı rahmetle anıyor, tweet atarak etiketleyen, değer veren herkese teşekkürlerimi sunuyorum" sözleriyle açıklamada bulundu.

Kıvanç Tatlıtuğ ve Çağatay Ulusoy küstü mü?

İLİŞKİLİ HABER

Kıvanç Tatlıtuğ ve Çağatay Ulusoy küstü mü?

BİR YORUM YAPIN 0