'Sakıp Sabancı Yaşam Boyu Başarı Ödülü' Nevra Serezli'ye verildi

Bu yıl ödülün Nevra Serezli’ye verileceği Sabancı Vakfı’nın sosyal medya hesabında yayınlanan bir video ile duyuruldu.

Tiyatro sanatının gelişmesine önemli katkılarda bulunmuş ustalara minnet ve saygı duymak amacıyla 2005 yılından bu yana verilen "Sakıp Sabancı Yaşam Boyu Başarı Ödülü"nün bu yılki sahibi tiyatrocu Nevra Serezli oldu.

Sabancı Vakfı açıklamasına göre, bu yıl ödülün Nevra Serezli'ye verileceği Sabancı Vakfı'nın sosyal medya hesabında yayınlanan bir video ile duyuruldu. Nevra Serezli, 27 Mart Dünya Tiyatro Günü'ne özel bir de tiyatro bildirisi okudu. Serezli, bildiride şu ifadeleri kullandı:

"Geride bıraktığımız dönem canlı performans dünyası için çok zor geçti. Birçok sanatçı, teknisyen ve zanaatkâr zaten belirsizliklerle dolu bu meslekte hayatlarını güçlükle idame ettirebildiler. Belki de sektörün içinde barındırdığı bu daimi belirsizlik, onları pandemi sürecini daha akılcı ve cesur bir biçimde atlatmaya hazırlamıştı.

Sihirli AnnemİLİŞKİLİ HABERSihirli Annem'in Dudu'su Nevra Serezli kimdir?

Hayal güçlerini günün koşullarına uydurarak, tabii ki büyük ölçüde internet sayesinde, yenilikçi, keyifli ve dinamik etkileşim yolları buldular bile. İnsanlar dünya üzerinde var oldukları günden beri birbirlerine hikayeler anlattılar. Ve güzelim tiyatro kültürü biz insanlar burada olduğumuz sürece yaşamaya devam edecek. Yazarların, tasarımcıların, dansçıların, ses sanatçılarının, oyuncuların, müzisyenlerin, yönetmenlerin yaratma güdüsü asla bastırılamayacak ve çok yakın bir gelecekte yeni bir enerjiyle, hepimizin paylaştığı bu dünyaya dair yeni bir anlayışla yine meyvelerini verecek"

Rasim Öztekin'in eşi Esra Kazancıbaşı'dan ağlatan paylaşım!

İLİŞKİLİ HABER

Rasim Öztekin'in eşi Esra Kazancıbaşı'dan ağlatan paylaşım!
Hintli oyuncu Priyanka Chopra ticarete atılıyor!

İLİŞKİLİ HABER

Hintli oyuncu Priyanka Chopra ticarete atılıyor!
Oyuncu Merve Boluğur'dan yeni saç stili! Saçlarını kısacık kestirdi...

İLİŞKİLİ HABER

Oyuncu Merve Boluğur'dan yeni saç stili! Saçlarını kısacık kestirdi...
Youtube fenomeni Furkan Keleş kaybolmuştu...Arkadaşı her yerde aranıyor!

İLİŞKİLİ HABER

Youtube fenomeni Furkan Keleş kaybolmuştu...Arkadaşı her yerde aranıyor!
Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0