Ünlü oyuncu Burak Sergen'den 'velayet' açıklaması!

Koronavirüse yakalanan Sadakatsiz dizisinin Haluk'u Burak Sergen bugün taburcu olmuştu. Ünlü oyuncunun eski eşi Işıl Sergen'in oğlu Cansın için açtığı velayet davasının sonucu bugün netlik kazandı.

Geçtiğimiz haftalarda sağlığına kavuşan oyuncu, hastaneden çıkar çıkmaz 3 Haziran tarihinde nişanlısı Nihan Ünsal aile arasında gerçekleşen tören ile nikah masasına oturdu.

Burak Sergen'in eski eşi Işıl Sergen'in oğlu Cansın için açtığı velayet davasını sonuçlandı. Mahkeme, daha önce ortak olan velayetin anneye verilmesine karar verdi.

"ANLAYIŞ RİCA EDİYORUM!"

Konuyla ilgili bugün bir açıklama yapan ünlü oyuncu Sergen, "Ne kadar özel hayatım ile konuşulmaktan kaçınsam da maalesef bu tür şeylerde kaçamıyoruz...Kötü yorumlar, kötü başlık atılmış yanlış haberler...Yeterince zor bir dönemden geçmekteyiz biraz anlayış rica ediyorum....Bugün gereksiz gündem olan " Velayet" konusu hakkında bilgilendirme yapmak istedim. Aslında yüzde 50 bende yüzde 50 annesinde olan velayetin tamamını almak için dava açıldı ve mahkeme anneye verilmesine karar kıldı. Bu zaten çok beklenen bir haberdi. Yani ortada gündem yaratacak bir şey yok. Anne babası değişmedi oğlumuzun. Sadece mahkeme kararı budur. ve Türkiye'de baktığınızda velayetler hep annede olur, olması gereken de budur..." ifadelerini kullandı.

Hürriyet'ten İsmail Bayrak'ın haberine göre; çok mutlu olduğunu dile getiren Burak Sergen, “Birlikte sonuna kadar gideceğim insanı buldum. Bu hastalığı atlattığım an Nihan’ın hemen soyadımı taşıması için gereken protokolü gerçekleştirdik” dedi.

NE OLMUŞTU?

Sadakatsiz dizisinde rol alan Burak Sergen, bir ay önce evinde rahatsızlanarak hastaneye kaldırıldı. Koronavirüse yakalandığı tespit edilen oyuncu uzun zamandır yoğun bakımda tedavi altındaydı. Sergen, koronavirüsü atlatıp bugün taburcu oldu.

Zorlu geçen sürecin ardından evine giden oyuncu sevenlerine teşekkür etti. Sosyal medya hesabından bir paylaşımda bulunan Sergen, "Hepinize ne kadar teşekkür etsem az... Ailem, nişanlım, oğlum, setteki güzel dostlarım, sevenlerim, menajerim, tanıdığım tanımadığım herkes dualarınızı esirgemediğiniz. Hep güzel enerjiler gönderdiğiniz için size minnet borçluyum... Hep birlikte sağlıklı ve güzel günlere... Eksik olmayın. Ve hep yanımda olan ben uyurken nişanlıma oğluma aileme desteğini esirgemeyen dostlarıma isimleri tek tek yazamadığım için affınıza sığınıyorum Teşekkürlerim minnetim çok fazla... İyi ki varsınız. Dua ve enerjinizi eksik etmeyin." ifadelerini kullandı.

"ÇOK CİDDİYE ALINMASI GEREKEN BİR ŞEY"

Taburcu olan Sergen hastane çıkışı, "45 gün sonra ilk defa gün yüzüne çıkıyorum. Yendiğime çok mutluyum bu hastalığı. Berbat bir şey ve çok ciddiye alınması gereken bir şey" açıklamasını yaptı."

"EVDE REHABİLİTASYON SÜREMİZ OLACAK"

Burak Sergen'in doktoru ise "Evde rehabilitasyon süremiz olacak. Tabi kontrol ve takiplerim devam edecek. Biz yine hastamızı evine sağlıklı bir şekilde uğurlamaktan mutluluk duyuyoruz" dedi.

Bir süre entübede kalan daha sonra yoğun bakıma alınan sanatçıdan sevindiren bir haber geldi. Sağlık durumunun iyiye gittiği öğrenilen sanatçının yoğun bakımdan normal odaya alındığı öğrenilmişti. Nişanlısı Nihan Ünsal ile 37 gün sonra hastanede olan oyuncudan ilk fotoğraf geldi. Usta oyuncu, “Hayata tutunmak çok güzel” dedi.

burak sergenden ilk fotoğraf

burak sergenden ilk fotoğraf

GÖRÜNTÜLÜ ARAMAYLA DİZİYE KATILDI

Uzun süredir Sadakatsiz dizisinden ayrı kalan Sergen sevenlerine sürpriz yaptı. Sergen'in canlandırdığı Haluk Güçlü karakteri kalp krizi geçirmişti. Haluk Güçlü, görüntülü cep telefonu aramasıyla kızı Derin ve eşi Gönül'le görüştü.

Entübe nedir? Entübe hasta ne demek? Entübe hasta iyileşir mi?İLİŞKİLİ HABEREntübe nedir? Entübe hasta ne demek? Entübe hasta iyileşir mi?

Sadakatsiz’in 19 Mayıs Pazartesi ekrana gelen 30. bölümünde yeniden seyirci karşısına çıktı.

Burak Sergen tedavi gördüğü hastane odasından diziye görüntülü cep telefonu bağlantısıyla katıldı.

Burak Sergen'in dizide canlandırdığı Haluk Güçlü karakteri kalp krizi geçirmişti. Haluk Güçlü, kızı Derin ve eşi Gönül ile görüntülü görüşme yaptı.

Burak Sergen de bu sahneyle uzun bir aradan sonra sevenleriyle yeniden buluştu.

Sağlık durumu hakkında da konuşan Sergen, “Tekrar hayatın bir yerinden tutunmak çok güzel bir şey” dedi. Oyuncu, nişanlısı Nihan Ünsal’ın kendisini bir an olsun yalnız bırakmadığını da sözlerine ekledi: “Nihan’ı hep hissettim. Çünkü hep yanımda olduğunu biliyordum.” Nihan Ünsal ise “Durumu iyi ama COVID’in bıraktığı vücuttaki belli sıkıntılar var. Ara sıra solunum sıkıntısı çekiyor” dedi.

VİDEO YÖNTEMİYLE DİZİYE DÖNECEK

‘Sadakatsiz’in bu akşam yayınlanacak yeni bölümünde izleyiciyi büyük bir sürpriz bekliyor. Burak Sergen, dizinin yeni bölümüne video ile bağlanarak izleyiciyle buluşacak. Dizide canlandırdığı Haluk karakteri kalp krizi geçiren ünlü oyuncu senaryo gereği ailesiyle görüntülü konuşma yapacak.

Sergen'in sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda 2 kovid-19 testi sonucunun da negatif çıktığı söylenmiş ve sevenlerinden dua istenmişti. Usta oyuncunun nişanlısı Nihan Ünsal ise yaptığı paylaşımda "Kendisinin durumunda bir değişiklik yok, stabil. Yeniden yapılan koronavirüs testleri negatif çıktı. Tedavisi yoğun bakımda devam ediyor" ifadelerini kullanmıştı.

Sanatçı hakkında sevindiren bir gelişme yaşandı. Sergen'in Sadakatsiz dizisinin yarın yayınlanacak olan bölümüne, ailesiyle görüntülü konuşma sahnesiyle dahil olacağı açıklandı. Sanatçının nişanlısı da yaptığı açıklamada, 'Artık COVID bölümü olmayan normal odadayız. Durumu iyi ama vücudunda COVID'in bıraktığı sıkıntılar var. Ara sıra solunum sıkıntısı çekiyor ama durumu iyi.' ifadelerini kullandı.

Selda Bağcan, Tunay Bozyiğit ile arasında süren davanın detaylarını anlattı

İLİŞKİLİ HABER

Selda Bağcan, Tunay Bozyiğit ile arasında süren davanın detaylarını anlattı
Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 13

Hasan 2 yıl önce

İyi o zaman ben enerji göndereyim. Ne enerjisi olsun elektrik mi,doğalgaz mı, Bu nasıl bir literatür,siz de Müslüman evladısınız. Müslüman yalnız dua bekler.

Toplam 1 beğeni

Kemal 2 yıl önce

Arkadaşım, dua da bir enerjidir. Kavramlara kafan takılmasın. Enerji güç demektir. Tıpkı; iyilik, bereket, güzellik, şifa versin demek. Yani dua.

Toplam 0 Beğeni

osmanlı 2 yıl önce

covid değil lütfen asılsız haber yaymayalım deniyor nişanlısı covidin etkilerini atlatıyor odalarından da çıktı diyor.Covid utanılacak bir rahatasızlık değil.

adem 2 yıl önce

Solunum için odanıza tuz lambasi koyun alic sirkesi ve çayı için, çiğ badem yeyin.

Toplam 1 beğeni

ali 2 yıl önce

Bedeninde minik te olsa yürek taşıyan herkes bu habere üzülür,neticede insanız. Bugün ona yarın size yada bize olmayacağının garantisi var mı Özge Hanım?

Toplam 9 beğeni

terds 2 yıl önce

İşte bu, adam koviden yatıyormuş.başka hastalık kalmadı kardeşim.tek hastalık var kovid....

Toplam 2 beğeni
Yorumların Tümünü Okuyun