Thodex vurgun için birbirinden ünlü isimleri kullanmış!

Kripto para piyasası yerli borsa Thodex skandalı ile çalkalanırken, Thodex'in kurucusu Faruk Fatih Özer'in, pek çok ünlü kadını da vurgun için kullandığı ortaya çıktı.

Türkiye'de işlem yapan kripto para borsalarından Thodex'te iki gündür işlem yapılamıyor. 391 bin kişinin işlem yaptığı platformun kurucusu Faruk Fatih Özer'in 2 milyar dolarlık kripto parayla Tayland'a kaçtığı iddia ediliyor. Şirket ise 4-5 gün sürecek bakım çalışması nedeniyle işlemlerin durduğu iddiasında bulunurken, Avukat Üsame Ceran şirket sahibi Özer hakkında ‘nitelikli dolandırıcılık’ suçundan suç duyurusunda bulunulduğunu belirtti.

Pınar Deniz ve Mine Tugay

Pınar Deniz ve Mine Tugay

BİRBİRİNDEN ÜNLÜ İSİMLER

Ebru Şallı

Ebru Şallı

Thodex'in reklam kampanyası için Pınar Deniz, Mine Tugay, Bahar Şahin, Simge, Zeynep Sever Demirel, Özge Ulusoy, Deren Talu ve Ebru Şallı gibi isimlerle çalışması sosyal medyada olay oldu.

Kripto para borsası Thodex’in işleme kapanmasının ardından avukat Üsame Ceran, şirket sahibi Faruk Fatih Özer hakkında ‘nitelikli dolandırıcılık’ suçundan suç duyurusunda bulundu. Avukat Ceran, dilekçesinde, Özer hakkında gözaltı kararı verilmesi ve yurtdışı çıkış yasağı tedbiri uygulanmasının önemli olduğunu açıkladı.

 

Aslıhan Doğan Turan'dan dikkat çeken açıklama: Haftada bir Bayrampaşa'ya giderim

İLİŞKİLİ HABER

Aslıhan Doğan Turan'dan dikkat çeken açıklama: Haftada bir Bayrampaşa'ya giderim
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 6

vay be arkadaş 3 yıl önce

parası olupda böyle dolandırcılara elini kapdıranalra ben direkt dangalak diyorum.yahu paran var helal yatırım yap altın al evinde koruyamassan bankaya koy.sonrada aldın altının zekatını ver.deymi hak ediyorlar valla..kemal sunalın rahmetlnin bi filminde nene torunu dileniyordu ..nene bi ara bu dünyada keriz bitmz dedi. haklı açık göz sananlar keriz durumuna düşüyor .bazı malalrda tlf la parasını kaptırıyor yav eşşekmisiniz.devlet para alim dese haciz eder..hoş bi günde haciz devlet kılığına girerler

Göktürk 3 yıl önce

kolay para kazanma hırsı ve sonuç parasını kaptıranlara asla ve asla acımıyorum bu paraları kapanların ise alnından öpmek lazım

Herten 3 yıl önce

Kerizler var oldukca,Bu Ülkede TOSUNLAR var olacaktır !!

Cafer 3 yıl önce

Yetkililer aylardır vatandaşı uyardı birsabah kalktığınızda paranız buhar olabilir diye ama kimse kulak asmadı alsana bir tosuncuk vakası daha.

vtd3434 3 yıl önce

bu na keriz silkeleme diyorlar bu hırsız kendi başına bu işi yapamaz çünkü adama 2 milyar doları yedirmeler :)

Yorumların Tümünü Okuyun