Kenan Işık hakkında çirkin yorum! Sosyal medya ayağa kalktı!

2014 yılından beri bilinci kapalı şekilde yaşam savaşı veren Kenan Işık hakkında yapılan kötü yorumlar büyük tepki topladı. Bazı sosyal medya kullanıcıları, pandemi nedeniyle tam kapanmaya gidilmesinin ardından usta sanatçıyla ilgili çirkin benzetmelerde bulundu.

Usta sanatçı Kenan Işık 2014 yılında gittiği otelin saunasında fenalaşıp, kafasını yere çarpmıştı. Düşmenin etkisiyle beyin kanaması geçiren Işık, hemen ameliyata alınmış ve zorlu bir tedavi süreci başlamıştı.

Kenan IşıkİLİŞKİLİ HABERKenan Işık'ın eşi Beril Işık yalanladı! ''Önemli bir değişiklik yok''

Yaklaşık 7 yıldır tedavisi devam eden ünlü sanatçının sağlık durumuyla ilgili bir değişiklik yaşanmazken, bazı kullanıcılar pandemi nedeniyle tam kapanmaya gittiğimiz süreç için, 'Virüs mirüs diye şimdiden hayatımızdan iki sene gitti. Şaka gibi ömrün iki yılı boşluk. Kenan Işık gibiyiz hayattayız ama yokuz'  benzetmesi yaptı. Bu çirkin yorum sosyal medyada büyük tepki topladı. Yapılan benzetme Kenan Işık'ın sevenlerini ayağa kaldırdı.

İşte 'Kenan Işık' benzetmesine verilen tepkiler...

Ünlü müzisyen Asım Ekren, son yolculuğuna uğurlandı

İLİŞKİLİ HABER

Ünlü müzisyen Asım Ekren, son yolculuğuna uğurlandı
Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 10

Hasan 2 yıl önce

İt itliğini yapar, yapacak bir şey yok bu eğitim sistemiyle buraya kadar. Din yok, iman yok, maneviyat yok, saygı sevgi kalmadı. Bu toplum değerlerine geri dönmezse daha çok dövünürüz.

Deli 2 yıl önce

Alay Etme Azab Cekersin

Timur 2 yıl önce

seviye çok ama çok düştü.. sosyal medya sitelerinde, ekonomi sitelerinde vb yerlerde insanlarımız klavye cesaretiyle utanmazlık ahlaksızlık edepsizlik fütursuzluk içinde normalde söyleyemeyeceği ama bu zamana kadar içinde taşıdığı bütün pis fikirleri hiç çekinmeden söylüyorlar. Topluca psikoloğa mı gidilse acaba yoksa nasıl düzelecek bu durum gerçekten ince ince düşünülmesi gerek... İnsanlarda bir aptallaşma modası başlamış sanırım. Sebep sonuç muhakemesi yapmadan, ölçmeden tartmadan aklına ilk geldiği haliyle düşüncesizce yorum yapanları gördükçe midem bulanıyor gerçekten. İnsan değerli bir varlık ama kendisi değersizleştirmek için büyük çaba sarf ediyor.. çok yazık.. üzgünüm.

TÜRKİYE SEVDALISI 2 yıl önce

On numara bir adamı, sizin dilinize dolamaya hiç hakkınız yok. kendimi istedi, allahın takdiri. sevgili hemşerime duacıyım rabbim şu ramazan günü hürmetine, şifa versin inşaallah.

Vatandas 2 yıl önce

böyle illet insanlarla ayni passaportu tasidigim icin utaniyorum ....Anne Babasida mi öyle acaba . cocugnuz iyi egitmediniz maalesef

Yorumların Tümünü Okuyun