Çağatay Ulusoy'lu Yeşilçam'a 2. sezon onayı! Daha daha yayınlanmadan...

Çağan Irmak’ın yönettiği; Çağatay Ulusoy, Afra Saraçoğlu ve Selin Şekerci’nin başrollerini üstlendiği Yeşilçam dizisi ekranlardaki yolculuğunu sürdürecek. Yeşilçam 2. sezon çekimlerine başlandı.

Çağan Irmak'ın yönettiği dizinin 2. sezon çekimlerine başlandı. Birinci sezonu ilgiyle izlenen dizi, 1960'lı yılların Türkiye'sinin gölgesinde altın çağını yaşamaya başlayan Yeşilçam Sineması'ndaki bir yapımcının ayakta kalma hikâyesini anlatıyor.

yeşilçam 2.sezon

yeşilçam 2.sezon

Çağan Irmak‘ın yönetmen koltuğuna oturduğu Yeşilçam dizisinin oyuncu kadrosunda bu üç isme Güngör Bayrak, Nilüfer Açıkalın, Altan Erkekli, Yetkin Dikinciler, Özgür Çevik, Ayta Sözeri ve Bora Akkaş eşlik ediyor.

Yapımını Eastern Sunrise’ın, yapımcılığını Sibel Tuna’nın üstlendiği dizinin senaryosunda Levent Cantek ve Volkan Sümbül’ün imzası bulunuyor.

BluTV’nin 2. sezon için sete girildiğini duyururken paylaştığı görsel, Çağan Irmak’ın 2. sezonda da yönetmen koltuğuna oturduğunu gösteriyor. Çekimlerine başlanan 2. sezonun ne zaman izleyici ile buluşacağı ise şimdilik belirsizliğini koruyor.

Alina Boz pandemi sonrası Avrupa tatiline çıkacak!

İLİŞKİLİ HABER

Alina Boz pandemi sonrası Avrupa tatiline çıkacak!
El emeği göz nuru kutnu kumaşı kitabı elektronik ortamda yayımlandı

İLİŞKİLİ HABER

El emeği göz nuru kutnu kumaşı kitabı elektronik ortamda yayımlandı
Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0