Aşk-ı Memnu dizisinden yıllar sonra gelen fotoğraf

Bir döneme damgasını vuran ve halen tekrarları yayınlanan Aşk-ı Memnu dizisinden yıllar sonra bir fotoğraf geldi. Dizinin set fotoğrafçısının paylaştığı kare, sosyal medyaya damgasını vurdu.

Halit Ziya Uşaklıgil'in ölümsüz eserinden uyarlanan Selçuk Yöntem, Beren Saat ve Kıvanç Tatlıtuğ'un başrolünde olduğu Aşk-ı Memnu dizisinden yıllar sonra sürpriz bir fotoğraf geldi.

Dizide set fotoğrafçılığı yapan kişi, daha önce hiçbir yerde paylaşılmamış olan bir fotoğraf paylaştı. Kareye Hazal Kaya'dan, 'Dünden beri bu fotoğrafa bakıp duruyorum. Ufacıktım. Çok zor geliyordu bir sürü şey, keyfini çıkarabileceklerimin çoğunu kaçırdım galiba bu yüzden... Neler öğrendim, çok zorlandım, yoruldum ama hep çok sevdim. Sadece fotoğraftaki şahanelikleri değil, oraya ait herkesi ve her şeyi.

Çok da eğlendik bu arada fotoğrafta görüldüğü üzere Baktıkça özlüyorum o zamanı. İyi ki bir araya gelmişiz! Sizsiz olmazmış Selçuk Yöntem, Kıvanç Tatlıtuğ, Beren Saat, Hilal Saral, Nebahat Çehre, Zerrin Tekindor, İlker Kızmaz, Batuhan Karacakaya, Baran Akbulut, Pelin Ermiş, Nur Fettahoğlu...' yorumu geldi.

İŞTE O FOTOĞRAF:

Exxen kanalından 'Bayram Haftası' Sürprizi

İLİŞKİLİ HABER

Exxen kanalından 'Bayram Haftası' Sürprizi

BİR YORUM YAPIN 0