‘Ada Masalı' okuma provası yapıldı!

Star’ın yeni dizisi Ada Masalı yakında seyircisi ile buluşacak. Ayça Ayşin Turan ve Alp Navruz’u buluşturan Ay Yapım’ın yeni romantik yaz dizisi Ada Masalı’nın okuma provası tüm oyuncuların katılımıyla gerçekleşti.

Yaz aylarına romantik hikayesiyle damga vuracak Star’ın yeni dizisi Ada Masalı için geri sayım başladı.

İzmir'de kurulacak set öncesi buluşan oyuncular, romantik bir aşk hikayesini izleyiciye aktaracak. Son hazırlıklarını tamamlayan dizi ekibi, keyifli bir projeye imza atacaklarını söyledi. Yönetmenlik koltuğunda Ali Bilgin oturuyor.

Ayça Ayşin Turan ve Alp Navruz’u buluşturan ‘Ada Masalı’nın oyuncuları çekimler başlamadan önce okuma provasında bir araya geldi.

Romantik hikayesiyle yaza damga vuracak Ada Masalı, herkesi ekran başına kilitleyecek.

Avatar Atakan'ın eşinin intikamı kötü oldu!

İLİŞKİLİ HABER

Avatar Atakan'ın eşinin intikamı kötü oldu!
Gülçin Santırcıoğlu’nun yeni imajı olay oldu!

İLİŞKİLİ HABER

Gülçin Santırcıoğlu’nun yeni imajı olay oldu!
Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0