Cem Özer: İçine kapanık ve çekingendim

Ünlü sanatçı Hülya Koçyiğit'in sunduğu Film Gibi Hayatlar programına konuk olan sanatçı Cem Özer, talk show programcılığına adım atma süreci hakkında konuştu.

Usta sanatçı Hülya Koçyiğit'in TRT2'de yayınlanan Film Gibi Hayatlar adlı programına bu hafta sanatçı Cem Özer konuk oldu. Son olarak Payitaht Abdülhamid adlı dizide rol alan ve bir dönemin en ünlü talk showu Laf Lafı Açıyor'u sunan Özer, o yıllarına dair konuştu.

Program öncesinde kabare yaptığını ve kabareden ayrıldıktan sonra tek başına 6 gün sahneye çıktığını belirten Özer, 'Kendi başıma bir şey yapmaya karar verdim. Tek başıma 6 gün boyunca sahneye çıktım. Gelenlerle sahnede biraz sohbet edip, onlara şarkı söyletirdim. Bir gün Adem Gürses beni aradı ve televizyon işi teklif etti. Ben, sit-com yapmak istiyordum.

Fakat ‘Biz sana talk show yaptıracağız’ dediler. Ağzımdan kerpetenle laf çıkardı. Cem Özer olarak içine kapanık ve çekingen bir adamdım. Kendime ‘Madem iyi bir oyuncusun, kendine bir talk show karakteri oluştur ve bunu oyna’ dedim. Ve hafif ukala oldum. Yoksa ezilirdim ve beni mahvederlerdi.' dedi.

Üçüz doğuran 40 yaşındaki kadın doktorları şaşırttı: 'Bu yaşta rastlanan bir durum değil'

İLİŞKİLİ HABER

Üçüz doğuran 40 yaşındaki kadın doktorları şaşırttı: 'Bu yaşta rastlanan bir durum değil'

BİR YORUM YAPIN 0