İbrahim Çelikkol, kitesurf ile rüzgara meydana okudu!

Ünlü oyuncu İbrahim Çelikkol, ailesiyle birlikte Marmaris’te görüntülendi. Tatilin keyfini çıkaran Çelikkol, kitesurf’te başarısını gözler önüne koydu.

HABERE AİT VİDEO İÇİN TIKLAYIN İZLE

Adrenalin sporlarına yoğun bir ilgisi olan İbrahim Çelikkol, tatil sezonunun açılmasıyla soluğu Marmaris’te aldı. 39 yaşındaki oyuncu, eşi Mihre Çelikkol ve oğulları Ali ile keyifli zamanlar geçirirken objektiflere yansıdı.


Akkaya’da uçurtma sörfü yapan ünlü oyuncu, denize ve rüzgâra meydan okudu. Havada attığı taklalarla tecrübesini konuşturan Çelikkol, hayranlarının beğenisini topladı.


Ardından kıyıya çıkan İbrahim Çelikkol, eşi ve oğluyla sahilde yürüyüş yaptı. Ünlü oyuncunun oğlu Ali’ye kitesurf hakkında bilgi verdiği o anlar, yüzlerde tebessüm oluşturdu.

'Kim Milyoner İster'e Adanalı Dertlipolat damga vurdu!

İLİŞKİLİ HABER

'Kim Milyoner İster'e Adanalı Dertlipolat damga vurdu!
Vildan Atasever: Güçlü kadınları oynamayı seviyorum

İLİŞKİLİ HABER

Vildan Atasever: Güçlü kadınları oynamayı seviyorum
Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0