'Kim Milyoner İster'e Adanalı Dertlipolat damga vurdu!

ATV ekranlarında yayınlanan ve çok sevilen ‘Kim Milyoner Olmak İster’ yarışması her hafta cumartesi günü yayınlanmaya devam ediyor. Ünlü oyuncu Kenan İmirzalıoğlu'nun sunduğu programın son bölümünde; ilkokulu 11 senede bitirdiğini söyleyen yarışmacı Adanalı Ozan Dertlipolat, geceye damga vurdu.

ATV'de uzun yıllardır yayınlanan 'Kim Milyoner Olmak İster' her hafta olduğu gibi bu hafta Kenan İmirzalıoğlu'nun sunumuyla izleyicilerin karşısına çıktı.

kim milyoner olmak isterde adanalı ozan dertlipolat

kim milyoner olmak isterde adanalı ozan dertlipolat

Yarışmada, geceye ilkokulu 11 senede bitirdiğini söyleyen Adanalı Ozan Dertlipolat isimli bir yarışmacı damgasını vurdu. Dertlipolat, yöresel kıyafetleri ile tüm dikkatleri üzerine çekti.

VERDİĞİ CEVAPLA GÜNDEM OLDU 

Yarışmacı Dertlipolat, "Futbolda, 2008'de Avrupa şampiyonu, 2010'da dünya şampiyonu ve 2012'de tekrar Avrupa şampiyonu olan, hangi ülkenin A milli takımıdır?" sorusuna verdiği cevapla da gündem oldu

Dertlipolat, soruyu görünce "Joker hakkımız bitti... Ben çekileyim o zaman, futbolla hiç alakam yok" diyerek yarışmadan çekilmek istediğini belirtti.

YARIŞMAYA VEDA ETTİ 
İlginç tarzıyla ve konuşmasıyla 'Kim Milyoner İster'in 941'inci bölümüne damga vuran Adanalı Ozan Dertlipolat, yarışmaya 7,500 tl kazanarak veda etti.

2008 yılında Avrupa Futbol Şampiyonası'nda kazandığı şampiyonlukla yeniden sesini duyurmaya başlayan İspanya, 2010 FIFA Dünya Kupası Şampiyonu olarak bu başarısını perçinlemiştir.

2012 Avrupa Futbol Şampiyonası'nda da kupaya uzanan İspanya, 2014 FIFA Dünya Kupası'nda grup maçları sonunda elenerek FIFA Dünya Kupası tarihinde, kupaya son şampiyon olarak gelip gruplarda turnuvaya veda eden 4. takım oldu.

Bir gün bankaya gitti ve hayatının şokunu yaşadı: "Üzgünüm ama siz yoksunuz"

İLİŞKİLİ HABER

Bir gün bankaya gitti ve hayatının şokunu yaşadı: "Üzgünüm ama siz yoksunuz"
İbrahim Çelikkol, kitesurf ile rüzgara meydana okudu!

İLİŞKİLİ HABER

İbrahim Çelikkol, kitesurf ile rüzgara meydana okudu!
Hazal Türesan'ın estetiksiz hali olay oldu

İLİŞKİLİ HABER

Hazal Türesan'ın estetiksiz hali olay oldu
Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 1

Kenan 2 yıl önce

Adamın futbolla alakam yok çekiliyorum demiş bunun neresi haber

Toplam 5 beğeni