Şarkıcı Gülden Arslan yıllar sonra itiraf etti! Sürekli tehdit ediliyordu!

Şarkıcı Gülden Arslan, eski eşi Ercan Mutlu tarafından tehditlere maruz kalıyordu. Adalete güvendiğinin altını çizen ünlü şarkıcı konu hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Gülden Arslan, eski eşi Ercan Mutlu’nun tehditlerine tepkisiz kalmayarak adalete güvendiğini söyledi ve “Boşandığım günden itibaren tehdit, aşağılama ve hakaretlere maruz kaldım" dedi.

ESKİ EŞTEN DİKKAT ÇEKEN YORUMLAR!

Şarkıcı Gülden, yeni seslendirdiği 'Yandan Yandan' adlı şarkısını, Youtube üzerinden hayranlarıyla buluşturdu. Şarkı, kısa süre içerisinde 90 bin görüntülenmeye ulaştı. Hayranları şarkıcıyı tebrik ederek güzel yorumlarda bulunurken, şarkının altına bir kişi tarafından yapılan yorumlar, herkesin dikkatini çekti.

Gülden 3 yıl önce boşandığı eski eşi Ercan Mutlu'nun taciz ve tehdit mesajlarına maruz kaldı. Mutlu, şarkının altındaki yorum kısmına yazdığı mesajlarla, şarkıcıya tehditler savurdu. Biten evliliğinden bir kızı olan şarkıcının eski eşi tarafından yapılan yorumlar, tepkilere neden oldu.

Defne Samyeli'nin yıllar önceki hali şaşırttı...

İLİŞKİLİ HABER

Defne Samyeli'nin yıllar önceki hali şaşırttı...
Sözlü tacize uğrayan modacı Hülya Aslan’a sanatçılardan destek!

İLİŞKİLİ HABER

Sözlü tacize uğrayan modacı Hülya Aslan’a sanatçılardan destek!
Azerin'den alkışlanacak açıklama: Karabağ ortak zaferdir

İLİŞKİLİ HABER

Azerin'den alkışlanacak açıklama: Karabağ ortak zaferdir
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 1

Betik 2 yıl önce

Gülden aslan kim ya.