Şeyma Subaşı'nın nişanlısı Mohammed Alsaloussi ilk kez konuştu!

Ünlü sosyal medya fenomeni Şeyma Subaşı ile nişanlanan Türkiye'de magazin gündeminden düşmeyen Mısırlı Mohammed Alsaloussi hakkında söylenen dolandırıcı iddiaları hakkında ilk kez konuştu.

Şeyma Subaşı ile yaşadığı nişanlılık süreciyle gündemden düşmeyen ve son olarak dolandırıcılık iddiaları ile karşı karşıya kalan Mohammed Alsaloussi, Sabah gazetesinden Sonat Bahar'a konuştu. 

Mohammed Alsaloussi, "Ben kimseye zarar vermedim. Bu dünyada çıkıp, Meedo bana zarar verdi, kötü bir şey yaptı" diyecek tek bir insan yok. Bu nedenle çok üzgünüm. Hatta daha da üzücü çünkü ilişkim bitti. Ve Şeyma ile ilişkinin bitmesini isteyen bendim.

Şeyma Subaşı nişanı attı fotoğrafları sildi! Milyarder yalanı ortalığı karıştırdı...İLİŞKİLİ HABERŞeyma Subaşı nişanı attı fotoğrafları sildi! Milyarder yalanı ortalığı karıştırdı...

Mısırlı gazeteci açıkladı:Şeyma SubaşıİLİŞKİLİ HABERMısırlı gazeteci açıkladı:Şeyma Subaşı'nın nişanlısını kimse tanımıyor...

Medya, Şeyma'nın beni terk ettiğini, çünkü ona sahte takılar aldığımı, sahte bir yüzükle evlenme teklif ettiğimi yazdı. Hayır öyle olmadı, Şeyma'yla ilişkiyi bitiren bendim" diyen Alsaloussi, Şeyma Subaşı ile yaşadığı ilişkiyi anlattı.

'DOLANDIRICI' İDDİALARI ÜZDÜ 

Bir çocuk annesi Şeyma Subaşı'nın bu tarzına saygı duymaktan başka bir şey yapmadığını ve bu nedenle hakkında medyada hakkında, kötü biri olduğu; dolandırıcı olduğuna dair yazılar çıktığını, bunun da kendisini üzdüğünü ifade etti.

Erkan Petekkaya'dan Acun Ilıcalı sorusuna tepkili cevap!

İLİŞKİLİ HABER

Erkan Petekkaya'dan Acun Ilıcalı sorusuna tepkili cevap!
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 0