Ünlü Türkücü Alişan kardeşi için mevlit okuttu!

Ünlü türkücü Alişan’ın kardeşi ve aynı zamanda menajeri olan Selçuk Tektaş, geçtiğimiz hafta koronavirüs nedeniyle hayatını kaybetti. Ölüm haberiyle zor günler geçiren Alişan, kardeşi için Nişantaşı’ndaki Teşvikiye Camii’nde mevlit okuttu.

Ünlü Türkücü Alişan’ın kardeşi Selçuk Tektaş, geçtiğimiz haftalarda koronavirüse yakalandığından dolayı özel bir hastanede tedavi görüyordu. Tektaş, yapılan tüm müdahalelere rağmen yaşama gözlerini yumdu. 41 yaşındaki Selçuk Tektaş’ın ölüm haberi tüm sevenlerini yasa boğdu.

ANNESİNE VE YENGESİNE SARILARAK GÖZYAŞLARINA BOĞULDU!

Önceki gün Selçuk Tektaş için Nişantaşı’ndaki Teşvikiye Camii’nde mevlit okutuldu. Mevlide, Selçuk Tektaş’ın babası Mehmet Tektaş, annesi Suzan Tektaş ve eşi Merve Tektaş’ın katılırken; sanat dünyasının değerli isimleri de oradaydı. Türkücü Ceylan, sunucu Özlem Yıldız, oyuncu Saruhan Hünal ve sevenleri Tektaş ailesini bu zor günde yalnız bırakmadı.

“EZANI ALİŞAN OKUDU!”

Selçuk Tektaş için okunan mevlit öncesinde ünlü türkücü Alişan, akşam ezanını kendisi okudu. Ardından mevlide gelenlere Selçuk Tektaş için lokma ve yemek dağıtıldı.

 

KARDEŞE DUYGUSAL VEDA!

Neredeyse bir ay koronavirüsle savaşan Selçuk Tektaş, geçtiğimiz günlerde virüse yenik düştü. Tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayan Tektaş'ın kardeş, Alişan ve ailesi bu ölüm haberiyle yıkıldı.

Buse VarolİLİŞKİLİ HABERBuse Varol'un Selçuk Tektaş paylaşımı yürekleri yaktı: Çok özlüyoruz

merhum selçuk tektaş ve kardeşi alişan

merhum selçuk tektaş ve kardeşi alişan

Sanat dünyasını üzen bu ölümden 7 gün geçti. Alişan abisi için mevlit okutacağını sosyal medyadan paylaştı.

Kardeşi Selçuk Tektaş’ı kaybeden Alişan’ın son hali yürekleri parçaladı!İLİŞKİLİ HABERKardeşi Selçuk Tektaş’ı kaybeden Alişan’ın son hali yürekleri parçaladı!

alişanın son paylaşımı

alişanın son paylaşımı

Ayrıca kardeş acısıyla yüreği yanan Alişan, yaptığı duygusal paylaşımla da hayranlarını ağlattı. Yaşadığı duyguları dile getiren Alişan, işte bu notu düştü:

"Bugün 7. gün… Ve sen benim kalbimde bir ömür kalacaksın kardeşim. O kadar dua aldın ki herkesten ve almaya devam ediyorsun ki, eminim Allah'ım seni en güzel yerde misafir ediyordur. Annen, baban, eşin, çocukların, yeğenlerin, kuzenlerin, akrabaların, dostların, arkadaşların ve biz seni hiç bitmeyecek bir özlemle ve dualarla her zaman anacağız. Hep bu gülümsemenle kalacaksın aklımda. Allah'ım senin mekanını cennet eylesin İnşallah.. Seni çok seviyorum canım kardeşim. Başlayacağım bir yerden ama ne zaman, nasıl başlayacağım bilmiyorum. Hepimiz hep sen varsın gibi bir yerden başlayacağız tekrar. Hiç gitmemişsin gibi…."

Burak Özçivit ve oğlu Karan'ın 10 kiloluk balık heyecanı!

İLİŞKİLİ HABER

Burak Özçivit ve oğlu Karan'ın 10 kiloluk balık heyecanı!
Alişan'a ikinci şok! Kuzeni de hayatını kaybetti...

İLİŞKİLİ HABER

Alişan'a ikinci şok! Kuzeni de hayatını kaybetti...
Yakın zamanda kardeşini ve kuzenini kaybeden Alişan'dan sürpriz karar

İLİŞKİLİ HABER

Yakın zamanda kardeşini ve kuzenini kaybeden Alişan'dan sürpriz karar

BİR YORUM YAPIN 14

Sedat 2 yıl önce

Benim de kardeşim Koronadan vefat etti, 2 ay oldu. Büyük acı Allah sabırlar versin,çok üzüldüm.Tabii genç yaşta olunca daha da acı oluyor. Allah rahmet eylesin.

Toplam 1 beğeni

FATİH 2 yıl önce

Yeter artık ya.

Toplam 1 beğeni

Salih 2 yıl önce

Sandalye ve camii mi? Kliseden ne farkı var, daha ferah Anadolu yakasında bir camii seçseymiş keşke, Teşvikiye camii olmasa bu ünlüler ne yapardı acaba..

Toplam 1 beğeni

Halil 2 yıl önce

Sapla samanı karıştırma, o sırada namaz kılmıyorlar. Dinlenmek ve taziyeler için oturmuşlar. Gördüğün gibi namazı ayakta saf olarak kılmışlar. Suizana dikkat.

Toplam 0 Beğeni

Yörük 2 yıl önce

Ben o acıyı 2016 yılında yaşadım kardeş çok çok iyi biliyorum bu acıyı abimde o gün 39 yaşına girmişti yani doğum gününde trafik kazasında rahmetli oldu. 2 çocuğu vardı biri kız biri erkek ben bakıyorum abim yengemle ayrılmıştı.ve zaman geçiyor dostum şimdi birisi üniversite hukuk okuyor birisi lise ye geçti. Acın taze ALLAH sana ve ailene sabır versin çok zor ama geçecek. Emanet ettiği iki yavrusuna sahip çık.tek yapman gereken o tabi sana kalmış

Toplam 2 beğeni

Vatandaş 2 yıl önce

Bu ülkede sadece alişan ın mı yakını öldü. Kaç kişi anasız babasız evlatsız kaldı. Üstelik bakacak kimsesi, maddiyatı da yok. Yetti artık vay alişan şöyle vay böyle. Sıktınız.

Toplam 2 beğeni

Zafer 2 yıl önce

Okuma kardeşim,alnına tabanca mı dayadılar oku diye. Her haberin bir alıcısı var ,unutma. Burası medya sayfası ,bilimsel takılacaksan bir sürü site var oralara git. Adamın canını sıkma.

Toplam 0 Beğeni
Yorumların Tümünü Okuyun