Esra Erol'da da yürekleri burkan kavuşma! 10 yıllık hasret son buldu

ATV ekranlarında izleyicilerle buluşan "Esra Erol'da" programında geçtiğimiz gün gündeme bomba gibi düşen bir olay yaşandı.

Türk televizyonlarının en sevilen programlarından biri olan "Esra Erol'da" her hafta birbirinden ilginç olaylarla izleyicilerin karşısına çıkıyor. Bu hafta programda yaşanan duygusal anlar herkesi ekrana kilitledi. Samsun'da yaşayan Edanur Aygün, 10 yıldır görmediği annesi ve kardeşine kavuşmak için Esra Erol'da programına geldi. Başarılı sunucu Esra Erol, Aygün'ün annesini bularak ikiliyi canlı yayın telefon bağlantısında bir araya getirmişti.

Önceki gün yayınlanan programda ise Edanur Aygün ve annesi Songül Ulu stüdyoda buluştu. Genç kızın annesiyle kavuşma anları herkes ekran başına topladı. Duygu dolu anların yaşandığı programda Edanur Aygün'ün annesi Songül Ulu ile bir araya geldiğinde tepkisiz kalışı dikkat çekti. Annesiz ve babasız yaşamaya alıştığını dile getiren Aygün, hayatta her şeyi tek başına yapmanın 'his yoksunluğuna' neden olduğunu vurgulayarak gözlerinin dolmama sebebini açıkladı.

Kızını gören anne Songül Ulu, koşarak Edanur Aygün'e sarıldı ve çocuklarını yurda bırakmadığını; Antalya'ya çalışmak için gittiğini söyledi. Çocukları için bakıcı tutuğunu anlatan Ulu, "Bakıcıya para veremeyince o da çocuklarımı karakola bıraktı. Karakoldaki polisler de çocuklarımı yurda götürdü." şeklinde açıklamalarda bulundu.

Çocuklarını görmek için her gün yurda gittiğini söyleyen Songül Ulu, maddi açıdan yetersiz olduğu için çocuklarını alamadığını dile getirdi. 10 yıldır annesini görmeyen Edanur Aygün ise annesinin yaptığı açıklamaların üzerine "Ben 19 yaşıma kadar hep aynı adresteydim. O zamandan beri beni neden görmeye gelmedin?" sorusunu sordu. Anne Songül Ulu, bu soruya yayın sonrasında özel olarak cevap vereceğini söyledi.

Genç kız 10 yıldır görmediği iki kız kardeşiyle de gözyaşları içerisinde bir araya geldi. Edanur'un kız kardeşleriyle sarılıp ağlaması tüm Türkiye'yi ağlattı.

Alman Dayala Bursa'da Müslüman olup adını Derya yaptı

İLİŞKİLİ HABER

Alman Dayala Bursa'da Müslüman olup adını Derya yaptı
Sevgili Dayım'ın mavi gözlüsü Murat Erton'un son hali!

İLİŞKİLİ HABER

Sevgili Dayım'ın mavi gözlüsü Murat Erton'un son hali!
Megastar Tarkan sahneleri özledi

İLİŞKİLİ HABER

Megastar Tarkan sahneleri özledi
Engin Akyürek'in su altı pozları beğeni topladı!

İLİŞKİLİ HABER

Engin Akyürek'in su altı pozları beğeni topladı!
Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0