Engin Akyürek'in su altı pozları beğeni topladı!

Son olarak "Sefirin Kızı" dizisinde boy gösteren ünlü oyuncu Engin Akyürek, sosyal medya hesabından paylaştığı su altı pozlarıyla büyük beğeni topladı.

Ünlü oyuncu Engin Akyürek, sosyal medya hesabında yaptığı paylaşımlarla takipçilerinden büyük bir ilgi görüyor. Başarılı oyunculuk performansının yanı sıra özel yaşantısıyla da dikkatleri üzerine çeken 39 yaşındaki ünlü ismin Instagram hesabından yaptığı paylaşım gündeme bomba gibi düştü.

Dalgıç takımları giyerek denizde keyifli anlar geçiren ünlü isim, su altında çekildiği kareleri sosyal medya hesabından "Deep blue" notunu düşerek paylaştı. Yakışıklı oyuncunun paylaşımı kısa süre içerisinde binlerce beğeni aldı.

Esra Erol'da da yürekleri burkan kavuşma! 10 yıllık hasret son buldu

İLİŞKİLİ HABER

Esra Erol'da da yürekleri burkan kavuşma! 10 yıllık hasret son buldu
Megastar Tarkan sahneleri özledi

İLİŞKİLİ HABER

Megastar Tarkan sahneleri özledi
Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0