Bekir Aksoy'un oyuncu eşi Nazife Aksoy İBB Şehir Tiyatroları'nda tacize uğramıştı!

Nafize Aksoy, bir tiyatro sırasında yaşadığı taciz olayı sonrası sessiz kalanlara isyan etti. Bekir Aksoy'un eşi olan Nafize Aksoy, İstanbul Şehir Tiyatroları'nda oyuncu olan Uğur Arda Aydın'ın tacizine uğramıştı. Dava açan çift, iki yıldır hukuk mücadelesi veriyor. Dava hakkında flaş bir gelişme yaşandı.

Dava sırasında tanık olarak dinlenen Ayşegül İşsever, daha sonra ifadesini değiştirdi. Bunun üzerine tacize uğrayan ve İBB tarafından üstü kapatıldığı için sinir krizi geçiren Nafize Aksoy, İşsever hakkında suç duyurusunda bulundu. İşsever'in, açıklamasını değiştirmesi üzerine dava da değişiklik yaşandı. Daha önce taciz olayını doğrulayan İşsever, diğer bir duruşmada ifadesini değiştirerek durumun yanlış anlaşıldığını ifade etti. 2019 yılında oyuncu ve yönetmen Uğur Arda Aydın, provalar sırasında kadın meslektaşlarını rahatsız edecek davranışlarda bulunduğu iddia edildi. Aksoy'un iddiasına göre; birçok kişiye bu davranışlarda bulunmasına rağmen işlerini kaybetmemek için sessiz kalmayı tercih etmişler. Ancak Nafize Aksoy, her şeye rağmen dava açarak bu olayın gün yüzüne çıkmasını istiyor. 

İBB ŞEHİR TİYATROLARI'NDA TACİZ SESSİZLİĞİ!

Yaklaşık iki buçuk yıl önce İstanbul Şehir Tiyatroları'nda oyunculuk yapan Nafize Aksoy, bir oyun sırasında oyuncu Uğur Arda Aydın, tarafından tacize uğradı. Hemen mahkemeye başvuran Aksoy, bu süreçte Bekir Aksoy ile evlendi. İlk çocuğuna hamile kalan oyuncu tüm süreci karakol, mahkeme salonlarında geçirdi.

bekir aksoy ve eşi nafize aksoy

bekir aksoy ve eşi nafize aksoy

Hukuk mücadelesini bırakmayan Aksoy'a en büyük desteği eşi verdi. Ancak diğer oyuncuların sessizliği oyuncu Nazife Aksoy'u hayal kırıklığına uğrattı. Aksoy, Sabah gazetesinde verdiği röportajda tüm bunlar devam ederken İstanbul Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatroları'nda Uğur Arda Aydın'a tek kişilik oyun sergileme hakkı verildiğini söyledi.

bekir aksoy ve eşinin hukuk mücadelesi

bekir aksoy ve eşinin hukuk mücadelesi

Nazife Aksoy, tacize uğradığı adamın bu hareketle onurlandırılmasını kabul edemediğini ifade etti. Mahkemede ise Aydın'ın genel davranışları dikkate alınarak yapacağı her hangi bir olayda ceza alacağı ortaya çıktı.

bekir aksoy

bekir aksoy

Çift, adeta İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı tiyatrolarda yapılan taciz olaylarının kutusunu açtı. Daha sonra oyuncu Mana Akyol'da yaşadığı taciz olayını ifşa etti.

'Sonum Bergen gibi olmasın' demişti! Yeliz Yeşilmen'den şoke eden açıklama

İLİŞKİLİ HABER

'Sonum Bergen gibi olmasın' demişti! Yeliz Yeşilmen'den şoke eden açıklama
Türkan Şoray'ın kız kardeşi Nazan Şoray: Ablam artist olunca...

İLİŞKİLİ HABER

Türkan Şoray'ın kız kardeşi Nazan Şoray: Ablam artist olunca...

BİR YORUM YAPIN 2

Selami 2 yıl önce

Chp oldugu yerde bunlar gelenektir..hirsizlik taciz tecavuz siddet peskes cekme vs vs..

Guiadoglu 2 yıl önce

Tabiki taciz olacak. Normal yani. Kactane tecavüz taciz olayi örtüldü. Adamlar iftira atarak secim kazandi. Gördük attiklari iftiralari kendileri praktikte uyuguluyor. Bunlar dan olanlarda yeterki Tayyip gitsin diyor. Adamlari ayakta ... . Önden Tayyip gitsin cikiyor.