Emina Jahovic ve Mustafa Sandal nafaka gerilimi arttı!

Emina Jahovic'in geçtiğimiz gün eski eşi hakkında ortaya attığı iddia herkesi şaşırtmıştı. Mustafa Sandal'ın nafaka vermemek için mal varlığını annesinin üstüne yaptırdığına dair iddialarından sonra aldığı evlenme kararından nafaka krizi yeniden alevlendi. Jahovic, Sandal'ın 1 milyon 105 bin 863 liralık borcu olduğunu iddia etti.

Geçtiğimiz gün Mustafa Sandal sosyal medya hesabından Melis Sütşurup ile nişanlandıklarına dair paylaşımları sonrası gözler eski eşi Emina Jahovic'e çevrildi. Jahovic, 2018 yılında 10 yıllık evliliğini sonlandırdığı Sandal'ın kendisine halen 1 milyon 105 bin 863 liralık nafaka borcu olduğunu belirtti. 

Mustafa Sandal ile Melis Sütşurup nişanlandı! Ardı sıra paylaşımlar...İLİŞKİLİ HABERMustafa Sandal ile Melis Sütşurup nişanlandı! Ardı sıra paylaşımlar...

NAFAKA SAVAŞI DEVAM EDİYOR!

Şarkıcı Mustafa Sandal ve eşi Emina Jahovic arasındaki nafaka davası devam ediyor. Boşanma sonrası karar verilen nafaka ücretini yatırmayan Sandal hakkında Jahovic, haciz talebinde bulunmuştu. Ancak mahkeme Jahovic'in talep ettiği haciz sürecini reddetti. 

MAL VARLIĞINI ANNESİNİN ÜSTÜNE YAPTIRIYOR!

2010 yılında Emina Jahovic ile evlenen Mustafa Sandal, 2018 yılında sessiz sedasız boşandı. İki çocukları olan çift, boşanmada anlaşma sağladı. Ancak boşanma sonrası Sandal, verdiği nafaka ve paydan sürekli olarak eski eşini men etmeye dair davalar açtı.

emina jahovic ve mustafa sandal boşandı

emina jahovic ve mustafa sandal boşandı

Bunun üzerine Jahovic, Sandal'ın bu davalarına karşı şoke eden iddialarda bulundu. Sandal özellikle pandemi döneminde çalışmadığı için aylık gelirinin düştüğünü söylemişti. Bunun üzerine eşine verdiği 15 bin TL'nin düşürülmesi ve Çubuklu'da bulunan villanın kira gelirinin iptal edilmesini talep etmişti.

mustafa sandal boşanma

mustafa sandal boşanma

Hürriyet'te yer alan habere göre; Emina davaya verdiği dilekçede; Sandal'ın mal varlığını annesinin üzerine yaparak kendisini fakir gösterdiğini iddia eden açıklamalar yer aldı. 

The Crown dizisine hırsızlık şoku! Prenses Diana'nın bahtsızlığı...

İLİŞKİLİ HABER

The Crown dizisine hırsızlık şoku! Prenses Diana'nın bahtsızlığı...
99 yaşındaki ünlü piyanist İlham Gencer uzun yaşamın sırrı: Oruç ve spor

İLİŞKİLİ HABER

99 yaşındaki ünlü piyanist İlham Gencer uzun yaşamın sırrı: Oruç ve spor

BİR YORUM YAPIN 0