Süt Kardeşler filminin Afife'si bakın kim çıktı!

Türk sinemasının unutulmaz filmleri arasında yer alan Süt Kardeşler'de Afife karakterine hayat veren Jale Altuğ, bakın hangi oyuncunun eşi çıktı.

Yeşilçam'ın efsane filmleri arasında yer alan Süt Kardeşler filminde 'Afife' karakterini canlandıran usta oyuncu Jale Altuğ, Hababam Sınıfı Uyanıyor'da Kimyacı Şevket Hoca rolüyle akıllara kazınan ünlü oyuncu Şevket Altuğ'un eşi çıktı.

Süper Baba, Hababam Sınıfı Uyanıyor, Gülen Gözler gibi sayısız projede yer alan usta oyuncu Şevket Altuğ, 1971'de tiyatrocu aşkı Jale Altuğ ile dünyaevine girmişti. Ünlü çiftin, bu evlilikten Kezban ve Kerem adında 2 çocuğu oldu.

Sunucu Ezgi Sertel'in büyük heyecanı! İkizlerini...

İLİŞKİLİ HABER

Sunucu Ezgi Sertel'in büyük heyecanı! İkizlerini...
Beckham düğününden Ukrayna desteği!

İLİŞKİLİ HABER

Beckham düğününden Ukrayna desteği!

ETİKETLER

Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 0