Beckham düğününden Ukrayna desteği!

Geçtiğimiz günlerde David Beckham ve Victoria Beckham'ın büyük oğlu Brooklyn Beckham dünya evine girdi. Düğünde gelinin babası, sayılı milyarderlerden olan Nelson Peltz, yaptığı konuşmayla herkesin takdirini kazandı.

Ünlü eski futbolcu David Beckham geçtiğimiz günlerde büyük oğlu Brooklyn Beckham'ı evlendirdi. Düğünde yaptığı konuşmayla duygusal anlar yaşatan eski futbolcu David Beckham, ailesi hakkında uzun bir konuşma yaptı.

David Beckham’ın oğlu Brooklyn Beckham ünlü milyarderin kızıyla evleniyor!İLİŞKİLİ HABERDavid Beckham’ın oğlu Brooklyn Beckham ünlü milyarderin kızıyla evleniyor!

beckham ailesi

beckham ailesi

David Beckham, eşi Victoria'yı överek başladığı konuşmasına en iyi anne sıfatıyla devam etti. Sonrasında ilk çocuğu olduğu için Brooklyn'le gurur duyduğunu belirtti. 

brooklyn beckham ve nicola anne peltz

brooklyn beckham ve nicola anne peltz

Daha öncelerde David Beckham'ın Ukrayna için yaptığı destek gündeme oturmuştu. Gelinin babası dünyanın sayılı milyarderlerinden olan Nelson Peltz de bir konuşma yaptı. Bu noktada misafirlerine seslenen Peltz, "Oğlum ve kızım adına konuşuyorum. Yeni evli bu çift, hediye istemiyor. Onun yerine Ukrayna'ya yapacağınız yardımlar hediye niteliği taşımaktadır." ifadesini kullandı. 

Süt Kardeşler filminin Afife'si bakın kim çıktı!

İLİŞKİLİ HABER

Süt Kardeşler filminin Afife'si bakın kim çıktı!

ETİKETLER

BİR YORUM YAPIN 0