Tamer Karadağlı'ya destek olan Pınar Altuğ tepki topladı!

Antalya Altın Portakal Ödülleri'nde ünlü oyuncu Nihal Yalçın ve Tamer Karadağlı arasında geçen "ödül" polemiğinin ardından Pınar Altuğ, yakın dostu Tamer Karadağlı'ya destek olmuştu. Eski partnerine destek olan Pınar Altuğ'a sosyal medyada tepki yağdı.

Ünlü oyuncu Tamer Karadağlı ve Nihal Yalçın'ın Altın Portakal Film Festivali'nde yaşadığı gerilim dolu anlar sosyal medyanın gündemine bomba gibi düşmüştü. Konu hakkında yorum yapan Pınar Altuğ, yakın arkadaşı Tamer Karadağlı'ya destek olmuştu. 

Pınar Altuğ, Çocuklar Duymasın'da birlikte rol aldığı yakın dostu Karadağlı'ya destek olmasının ardından sosyal medyada tepki topladı. 

Bunun üzerine Tamer Karadağlı sosyal medya hesabından paylaşımda bulunarak şu ifadeleri kullandı:

"Pınar Altuğ, benim kadınlara karşı ne kadar hassas olduğumu, asla bir kadını incitmeyeceğimi en iyi bilen kişidir. Şimdi de sırf bana destek olduğu için Pınar'ı linç ediyorlar. Gerçekten ilginç bir topluluk..."

NE OLMUŞTU?

58'inci Antalya Altın Portakal Film Festivali'nde En İyi Kadın Oyuncu Ödülü'nü alan Nihal Yalçın ile ödülünü kendisine vermek için sahnede bekleyen ünlü oyuncu Tamer Karadağlı arasında yaşanan gerilim sosyal medyanın en çok konuşan konularından biri haline geldi.

Nihal YalçınİLİŞKİLİ HABERNihal Yalçın'la gerginlik yaşayan Tamer Karadağlı'nın katılacağı toplantı ertelendi!

Tören sonrasında sosyal medya kullanıcıları ikiye bölünürken, pek çok ünlü isim konu hakkında görüşlerini dile getirdi. Tamer Karadağlı'nın "Çocuklar Duymasın" dizisinde 19 yıllık partneri Pınar Altuğ, konu hakkında tarafını belli etti. 

Devlet BahçeliİLİŞKİLİ HABERDevlet Bahçeli'den Tamer Karadağlı'ya destek telefonu!

"TÖRENLER SOHBET YERİ DEĞİL!"

Geçtiğimiz gün Nişantaşı'nda objektiflere yansıyan Altuğ, muhabirlerin sorularını yanıtsız bırakmadı ve şu ifadeleri kullandı:

"Sırası gelen ödülünü gelir alır ve ödülüyle beraber teşekkür konuşması yapar. O ödüldür sizin savaştığınız şey ve ödülü göstererek konuşursunuz. Bu insana güç katar. Konuşmanızı yapar ve inersiniz. Ödül almaya çıkan kişi sahnede çok fazla konuşmamalı. Seyredenler adına sıkıcı olmaması için belli süre vardır. Yurt dışında ciddi bir kuraldır bu. Mesela Oscar'da 45 saniyeden fazla konuşamazsınız. Kimse arkada öyle durmak zorunda değil. Rica etmişler, da oraya misafir olarak ödül vermeye gelmiş. Hem ödül törenlerinde ağzınıza geleni söyleyemezsiniz. Sunuculuk yaptığımız törenlerde ödül almaya çıkanlara 'Biraz kısa tutar mısınız?' diye rica ederiz. O törenler; içinizdekileri dökeceğiniz, sohbet edeceğiniz yerler değildir."

Aliye'nin Meriç'i oyuncu Emel Çölgeçen evlendi!

İLİŞKİLİ HABER

Aliye'nin Meriç'i oyuncu Emel Çölgeçen evlendi!
Zeynep Alkan'dan çifte kutlama! Hem mezuniyetini hem doğum gününü kutladı

İLİŞKİLİ HABER

Zeynep Alkan'dan çifte kutlama! Hem mezuniyetini hem doğum gününü kutladı
Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 2

İsimsiz 2 yıl önce

Ne yapmış tamer karadağlı pkk destekcisini tebrikmi etsin helal sana tamer karadağlı

Gakko23Nda 2 yıl önce

Kral adamsın Tamer Karadağli

Toplam 2 beğeni