Daha başlamadan trendlere yerleşti! Destan aynı anda 7 ülkede...

Başrolünde Ebru Şahin ve Edip Tepeli'nin yer aldığı Destan dizisinin ilk tanıtımı dünya genelinde yankı uyandırdı. Akkız karakteriyle ekranlara dönen Şahin'in tanıtımdaki nefes kesen sahneleri, Türkiye'nin yanı sıra diğer ülkelerde de trendlere girdi.

Diriliş Ertuğrul ve Kuruluş Osman gibi dizilere imza atan ve dünya genelinde başarı yakalayan yapımcı Mehmet Bozdağ, bu kez Türklerin İslamiyet'i kabul etmedikleri tarihlere ait bir efsaneyi ekranlara getiriyor.

destan dizisi ne zaman başlıyor

destan dizisi ne zaman başlıyor

Destan ilk tanıtımı! Destan dizisinin konusu nedir? Destan dizisinin oyuncuları kimlerdir?İLİŞKİLİ HABERDestan ilk tanıtımı! Destan dizisinin konusu nedir? Destan dizisinin oyuncuları kimlerdir?

Gök Tanrı inancının hakim olduğu Türklerdeki savaşçı ruhu yansıtacak olan Destan'ın ilk tanıtımı geçtiğimiz gün yayınlandı. Aynı zaman da Arjantin, Fas, Cezayir, Mısır, Meksika ve Suudi Arabistan'da da tanıtılan dizi binlerde kişi tarafından övgüye tutuldu.

destan dizisi ebru şahin

destan dizisi ebru şahin

Hercai dizisiyle ciddi bir hayran kitlesi olan Şahin'in de buna katkısı oldukça fazladır. Yönetmenliğini Emir Khalilzadeh'in yaptığı, senaryosunu Ayşe Ferda Eryılmaz ve Nehir Erdem yazıyor. 

'Ölümden döndüm' demişti... Alişan'dan 2 milyonluk estetik davasında flaş gelişme!

İLİŞKİLİ HABER

'Ölümden döndüm' demişti... Alişan'dan 2 milyonluk estetik davasında flaş gelişme!
Oyuncu Beren Saat yıllar sonra dişlerini yaptırdı!

İLİŞKİLİ HABER

Oyuncu Beren Saat yıllar sonra dişlerini yaptırdı!

BİR YORUM YAPIN 3

Abdülmennân Tor 2 yıl önce

Yazının metni yanlış ve savrulmuş bir zihnin ürünü olarak gözüküyor. Bu içeriğin editörünün metnin yazıldığı hali olan "...bu kez Türklerin İslamiyet'i kabul etmedikleri tarihlere ait bir efsaneyi ekranlara getiriyor." değil, bilakis "... bu kez Türklerin İslamiyet öncesi tarihlerine ait bir efsaneyi ekranlara getiriyor." olarak metinleştirmesi daha doğru olur. Zaten cari metin tarihi akışla da mütenasib değildir.

Memduh 2 yıl önce

Bu Islamiyet öncesi Türkler sevdasindan bana kötü kokular geliyor. Saman yazilari ve ayinleri... Misirda da son zamanlarda eski firavuna merak salmis. Yani Islamla ne alakasi varsa silinmek isteniyor

İstanbul-18 2 yıl önce

Mehmet Bozdağ tarihi ve tarihi şahsiyetleri olduğundan çok farklı göstererek insanların zihninde, tarihin zirve şahsiyetlerini kendi hırslarının peşinde koşan menfaatperest, fitneci, hain olarak lanse ederek Türk İslam tarihine en büyük darbeyi vurmuşken son darbe olarak da Türklerin İslam öncesi şaman inancını kutsayarak vurmayı planlıyor herhalde.

Toplam 1 beğeni