İngiltere Kraliçesi Elizabeth'e dinlenme tavsiyesi!

Geçtiğimiz hafta hastanede tedavi gören sonrasında da sarayında dinlenmeye geçen Kraliçe 2. Elizabeth'in en az 2 hafta dinlenmesi, hiçbir resmi ziyaret yapmaması istendi.

İngiltere'de doktorlar, Kraliçe 2. Elizabeth'e en az iki hafta dinlenmesi tavsiyesinde bulundu. Buckingham Sarayı’ndan yapılan yazılı açıklamada, doktorların daha önce Kraliçe'nin birkaç gün dinlenmesi gerektiği yönünde tavsiyede bulunduğu hatırlatılarak, şimdi de en az iki hafta boyunca dinlenmesinin tavsiye edildiği belirtildi.

Kraliçe'nin bu süre zarfında bazı online görüşmeler dahil masa başı görevleri üstlenmeye devam edebileceği ifade edilen açıklamada ancak herhangi bir resmi ziyaret yapmayacağı kaydedildi.

Açıklamada, tavsiye doğrultusunda Kraliçe'nin 1. Dünya Savaşı'nda ölenler için 13 Kasım'da düzenlenecek Anma Festivali'ne katılamayacağı ancak ertesi günkü Ulusal Anma Töreni'ne katılma niyetinde olduğu vurgulandı.

HASTANEYE KALDIRILMIŞTI

Son dönemlerde sağlık sorunları yaşadığı iddiasıyla gündeme gelen Kraliçe II.Elizabeth çarşamba gecesini hastanede geçirdi. 95 yaşındaki Kraliçe, 7.King Edwards Hastanesi'nde tedavi altına alınırken sağlık durumunun iyi olduğu söylendi. 

Buckingham Sarayı, konu hakkında şu ifadelere yer verdi:

"Birkaç gün dinlenmesi yönündeki tıbbi tavsiyeyi takiben Kraliçe, çarşamba öğleden sonra bazı ön tetkikler için hastaneye gitti, bugün (perşembe) öğle saatlerinde Windsor Kalesi'ne geri döndü ve morali yerinde."

Son olarak 8 yıl önce mide ve bağırsak rahatsızlığı sebebiyle özel bir klinikte kalan Kraliçe 2013'ten bu yana ilk defa hastanede tedavi altına alındı.

Ünlü oyuncu Onur Büyüktopçu'nun projesi belli oldu

İLİŞKİLİ HABER

Ünlü oyuncu Onur Büyüktopçu'nun projesi belli oldu
Ünlü oyuncu İbrahim Büyükak'tan şaşırtan açıklama! Hüngür hüngür ağladım

İLİŞKİLİ HABER

Ünlü oyuncu İbrahim Büyükak'tan şaşırtan açıklama! Hüngür hüngür ağladım
Kraliçe Elizabeth'in 1050 saatini geri almak saatler sürdü!

İLİŞKİLİ HABER

Kraliçe Elizabeth'in 1050 saatini geri almak saatler sürdü!
Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 1

Mustafa 2 yıl önce

Orada okadar sıkıntı olmaz bizde birileri ölürse kabrini tavaf edenler olur.