Coşkun Sabah'tan beklenmeyen evlilik çıkışı! 'Keşke evli olsam diyorum'

Son dönemlerde Ahmet Selçuk İlkan ile yaşadığı gerilim ile adından söz ettiren Coşkun Sabah, evlilik hakkında yaptığı açıklamalarla herkesi şaşırttı.

Ünlü müzisyen Coşkun Sabah'ın geçtiğimiz haftalarda Ahmet Selçuk İlkan ile yaşadığı "şarkı polemiği" magazin gündemine bomba gibi düşmüştü. İkili arasında yaşanan gerilim sosyal medyanın en çok konuşulan konularından biri oldu. 

Coşkun Sabah Ahmet İlkan SelçukİLİŞKİLİ HABERCoşkun Sabah Ahmet İlkan Selçuk'a ateş püskürdü! Stüdyoyu terk etmek istedi

Yaptığı açıklamalarla dikkatleri üzerine çeken Coşkun Sabah, Günaydın'a röportaj verdi. Müzik hayatı ve özel yaşantısı hakkında samimi açıklamalarda bulunan ünlü müzisyenin "Bir daha evlenmeyi düşünüyor musunuz?" sorusuna verdiği cevap olay oldu. 

"İÇİM CIZ EDİYOR!"

Bekar olmaktan yakınan Sabah, "Kısmet bu işler. Evliliği kariyer olarak görüyorum. Evli olanlar, birinci sınıf vatandaş olarak görülüyor. Mesela düğünlere, etkinliklere bekar olarak gidince içim cız ediyor. Neden tekim diye? Herkes eşleriyle geliyor, olmuyor. İşte böyle zamanlarda keşke evli olsam diyorum." ifadelerini kullandı.

Camdaki Kız setinde kutlama! Selma Ergeç'in...

İLİŞKİLİ HABER

Camdaki Kız setinde kutlama! Selma Ergeç'in...
Ceren Hindistan'a açılan dava sonuçlandı! Kızının tedavi görmesini istememişti...

İLİŞKİLİ HABER

Ceren Hindistan'a açılan dava sonuçlandı! Kızının tedavi görmesini istememişti...
Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 1

arkadaş 2 yıl önce

sen evliliği anlamamışsın