Tuğba Ekinci Fahriye Evcen'i hedef aldı! "Güzel değil!"

Şarkıcı Tuğba Ekinci, geçtiğimiz gün katıldığı bir programda ünlü oyuncu Fahriye Evcen'i eleştiri yağmuruna tutuldu.

Bir süredir ekranlardan uzak kalan oyuncu Fahriye Evcen, "Alparslan Büyük Selçuklu" dizisi ile sevenlerinin karşısına çıktı. Ünlü oyuncu başarılı oyunculuk performansı kadar güzelliğiyle de Türkiye'nin en beğenilen kadınlarından biri olarak görülüyor.

"BEN GÜZELDEN ANLARIM!"

Önceki gün TV8'de yayınlanan "Müge ve Gülşen'le 2.Sayfa" programına konuk olan Tuğba Ekinci, Fahriye Evcen'i hedef alarak herkesi şaşırttı. Evcen'in güzel bir kadın olmadığını söyleyen Ekinci, "Güzelden anlarım. Burnu yanlış yapılmış, düzeltilmesi lazım. Ben de magazin programı sunduğum için yapıyorum bunu, rencide etmek için değil. Burnu mandalla sıkıştırılmış gibi. Burnunun kenarları etli kalmış. Ben güzellik hastası bir kadınım, yüz hatlarına çok dikkat ederim. 'Yaprak Dökümü' dizisinde oynadığı dönemde Fahriye Evcen'in kendi burnu." ifadeleriyle izleyenleri şoke etti. 

"FAHRİYE DOĞAL DEĞİL!"

Ekinci, sözlerine şu şekilde devam etti:

"Birine 'çok güzel kadın' denmesi için doğal olması lazım. Doğal olmadığı için Fahriye benim için 'güzel kadın' statüsüne giremez. Doğal kadın güzeldir. Estetik yaptırmış insanlara 'güzel' demeyin. Burnu yapılınca güzelleşiyor, şimdi buna 'güzel' mi diyeceğiz? O zaman biz niye doğduk böyle; eli, ayağı düzgün. Monica Bellucci 60 yaşına geldi, hala çok güzel. Angelina Jolie 50 yaşında, bir garip oldu, bozdu kendini. Gençliğinden beri doğal olan kadınlara 'güzel' deyin. Sektörde kim doğal kaldıysa ona 'güzel' deyin. Fahriye Evcen'in burnu yaptırılmış ve yanlış yapılmış."

Hacı Sabancı ile evlenen Nazlı Kayı 1 ay sonra soyadını değiştirdi

İLİŞKİLİ HABER

Hacı Sabancı ile evlenen Nazlı Kayı 1 ay sonra soyadını değiştirdi
Nuri Alço'dan örnek davranış! Hepimiz engelli...

İLİŞKİLİ HABER

Nuri Alço'dan örnek davranış! Hepimiz engelli...
Müge Anlı'da şoke eden görüntü! Kendini odaya kilitledi

İLİŞKİLİ HABER

Müge Anlı'da şoke eden görüntü! Kendini odaya kilitledi
Ambalajı olmayan keklerde ölüm tehlikesi!

İLİŞKİLİ HABER

Ambalajı olmayan keklerde ölüm tehlikesi!
Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 3

Yavuz Alp Arıkan 2 yıl önce

Bencede doğru söylemiş deri gerile gerile bi tuhaf gülerken 32 dişi görünüyo ağzı büyük

Toplam 1 beğeni

gülperi 2 yıl önce

ben de güzel sesten anlarım. sende de o yok. napcaz??

Toplam 5 beğeni

yaşar yıldız 2 yıl önce

Tuba hanım kendisini Fahriye evcende güzel mi sanıyo acaba gündem olmak için hergün birilerine af atan atana boş beleş işlerle değil sanatla uğraşın gerçi onuda beceremiyonuzda