Hacı Sabancı ile evlenen Nazlı Kayı 1 ay sonra soyadını değiştirdi

Cemiyet hayatının gözde çifti Hacı Sabancı ve Nazlı Kayı, ertelenen düğünlerinin ardından geçtiğimiz günlerde dünya evine girdi. Kayı, sosyal medya profilini değiştirdi.

Geçtiğimiz günlerde nikah masasına oturan iş insanı Hacı Sabancı ve Nazlı Kayı, balayı için Meksika'ya gitti. Uzun süredir mutlu bir birliktelik sürdüren çift, balayı tatillerinden karelerini sosyal medya hesaplarında paylaştı. 

Çiçeği burnunda gelin Nazlı Kayı'nın Instagram hesabından paylaştığı kareler takipçilerden tam not aldı. Mutlulukları gözlerinden okunan ünlü çifte binlerce beğeni ve tebrik mesajları geldi. 

SABANCI YAPTI

Balayını Meksika'da geçiren ünlü çiftten Nazlı Kayı'nın, nikahtan bir ay sonra 254 bin takipçisi bulunan Instagram hesabını "Zeynep Nazlı Sabancı" olarak değiştirmesi dikkat çekti.

NE OLMUŞTU?

Yaklaşık 3 yıldır mutlu bir birliktelik sürdüren ünlü iş insanı Hacı Sabancı ve Nazlı Kayı, geçtiğimiz Aralık ayında nişanlanarak evlilik yolunda ilk adımı attılar. Düğün planları yapan çift, Nazlı Kayı'nın üvey babası Kaan Dimilli'nin yaşamını yitirmesiyle evlilik sürecini erteleme kararı almışlardı.

Hacı Sabancı ve Nazlı KayıİLİŞKİLİ HABERHacı Sabancı ve Nazlı Kayı'nın düğünü iptal oldu! Kaan Dimili yaşamını yitirdi

Çırağan Sarayı'nda gerçekleşmesi beklenen düğünün ertelenmesinden 40 gün sonra, ünlü çift Arzu & Ömer Sabancı yalısında sessiz sedasız nikah masasına oturdu.

Heyecanla beklenen düğünde Nazlı Kayı'nın giydiği gelinlik sosyal medyanın gündemine oturdu. Uzun, straplez ve alt kısmı tüy detaylı bir gelinlik giymeyi tercih eden Nazlı Kayı, takipçileri tarafından eleştiri oklarının hedefi oldu.

Kayı'nın giydiği gelinliğin Oscar de la Renta imzalı olduğu öğrenilirken; sosyal medya kullanıcılarını ikiye bölen gelinliğin fiyatının yaklaşık 12.000 dolar olduğu öğrenildi.

Tuğba Ekinci Fahriye Evcen'i hedef aldı! "Güzel değil!"

İLİŞKİLİ HABER

Tuğba Ekinci Fahriye Evcen'i hedef aldı! "Güzel değil!"
Sadi Celil Cengiz ile Hilal Yıldırım boşandı!

İLİŞKİLİ HABER

Sadi Celil Cengiz ile Hilal Yıldırım boşandı!
MasterChef’ten elenen Emre Büber’e Acun'dan reddedilmez teklif!

İLİŞKİLİ HABER

MasterChef’ten elenen Emre Büber’e Acun'dan reddedilmez teklif!
Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0