Şarkıcı Ozan Orhon'dan dikkat çeken açıklama: 'Google'a adımı yazıyorsunuz...'

Şarkılarıyla bir döneme damga vuran ünlü şarkıcı Ozan Orhon hayatı hakkında özel açıklamalarda bulundu. Geçtiğimiz yıllarda geçirdiği ameliyat sonrası midesine kelepçe taktıran Orhon "Google’a adımı yazıyorsunuz kelepçe çıkıyor, ondan rahatsız oluyorum" dedi.

90’ların popüler şarkıcılarından Ozan Orhon, fazla kilolarından kurtulmak için midesine kelepçe taktırmıştı. Orhon geçirdiği ameliyat sonrası hızlı bir zayıflama süreci geçirdi. Orhon hayatında yaşadığı zorlu süreç hakkında samimi açıklamalarda bulundu.  

ozan orhon

ozan orhon

Hürriyet’ten Eda Solmaz’ın haberine göre Orhon, “Amerika’da yapamadım. Orada kebapçıda şarkı söylüyordum. Sonra ikinci eşimi tanıdım. Kızım doğduktan sonra Türkiye’ye döndük. Tekrar bir şeyler yapmaya çalıştım ama ortam değişmişti. Çok kilo almaya başladım. Sinirimi yemekten çıkarıyordum. Gün geçtikçe kilo arttı ve eşimden boşandım. Boşandıktan sonra duygusal olarak çöküntüler başladı. 2005’te rahatsızlandım ve kalp spazmı geçirdim. Kelepçeyi önüme getirdiler. Türkiye’de ilk kelepçe hastası bendim Google’a adımı yazıyorsunuz kelepçe çıkıyor. Ben ondan rahatsız oluyorum.” diye konuştu.

Erkan Petekkaya'nın oğlu görenleri şaşırttı!

İLİŞKİLİ HABER

Erkan Petekkaya'nın oğlu görenleri şaşırttı!
Sosyal medya fenomenlerinin dolandırıcılığına tutuklama kararı

İLİŞKİLİ HABER

Sosyal medya fenomenlerinin dolandırıcılığına tutuklama kararı
Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0