Elçin Sangu sözleriyle şaşırttı: Sektörden silinir inşallah

Ünlü oyuncu Elçin Sangu, katıldığı bir programdaki sözleri ile oldukça dikkat çekti. Birçok ünlü meslektaşına katlanamadığını dile getirdi.

İbrahim Selim'in YouTube platformunda yaptığı programa katılan Elçin Sangu, samimi açıklamaları ile dikkat çekti. Sangu, şunları söyledi:

“Sokakta görsem yolumu değiştireceğim çok insan var. ‘Allah belasını versin, sektörden silinir inşallah’ diyorum. ‘Bu niye böyle paralar kazanıyor’ dediğim ünlüler de var. Ama hiç dobra değilim. Kötü işlere dahi ‘Çok iyi olmuş’ diyorum.”

KİRALIK AŞK AÇIKLAMASI ŞAŞIRTTI

"Kiralık Aşk" dizisinde canlandırdığı Defne karakteriyle büyük beğeni toplayan Elçin Sangu, diziyle ilgili de konuştu. Samimi açıklamalarda bulunan Sangu'nun Kiralık Aşk dizisiyle ilgili yaptığı itiraf herkesi şaşırttı.

"İKNA ETMESEYDİ BEN ŞU AN YOKTUM!"

Ünlü oyuncu İbrahim Selim'in sorduğu "Kiralık Aşk'ın başarılı olacağını önceden hissettin mi?" sorusuna verdiği cevapla hayranlarını şaşkınlığa uğrattı. Diziyi 2 kez reddettiğini söyleyen Sangu, şu ifadeleri kullandı:

"Kiralık Aşk'ı ben 2 kere reddettim. Ümmü Hanım ikna etmeseydi ben şu an yoktum yani, öyle söyleyeyim. Ümmü Hanım bana 'Kızım ne kaybedeceksin? Senin çok çocuksu bir enerjin var. Bunu ekranda kimse görmedi. Nereye kadar dram? Bunu dene en azından. En fazla romantik komedi denemiş olursun.' dedi. Ben öyle girdim o işe."

O Ses Türkiye final mi yapıyor? Acun Ilıcalı'dan açıklama geldi

İLİŞKİLİ HABER

O Ses Türkiye final mi yapıyor? Acun Ilıcalı'dan açıklama geldi
Şebnem Bozuklu son noktayı koydu! 'Kimsenin bir şey söylemeye hakkı yok!'

İLİŞKİLİ HABER

Şebnem Bozuklu son noktayı koydu! 'Kimsenin bir şey söylemeye hakkı yok!'
Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 1

Seval Ece 2 yıl önce

Diziye bayıldım.duygulari okadar güzel aktardılar ki çok duygulandım ağladım.onlarla sevindim Keşke gerçek hayatta da beraber olsalardı.Barisin eş seçimi büyük bir hayal kırıklığı hiç yakışmadı uzgunum