Fatma Toptaş'tan yıllar sonra gelen Recep İvedik itirafı!

Kiraz Mevsimi ve Bay Yanlış gibi sevilen projelerle izleyici karşısına çıkan Fatma Toptaş, Recep İvedik serisinin ilk filminde oynamışı. Toptaş'tan yıllar sonra itiraf geldi.

Recep İvedik filmi ile oyunculuk deneyimini yaşayan Fatma Toptaş, yıllar sonra yaptığı itirafla ağızları açık bıraktı.

Fatma Toptaş, "Geçmişten bugüne kadar herhangi bir anda, okuduğun bir senaryoda ya da çalıştığın set ortamında çok şaşırdığın zaman ne hissetmiştin paylaşabilir misin?" sorusuna şu yanıtı verdi:

"Ben galiba şöyle ilerliyorum; duy ve unut. Yoksa bunlarla yaşarsan kafanın için bir kaosa döner. Ben iş ile ev hayatını birbirinden ayırıyorum. Ne onu ona, ne diğerini ona bulaştırmamaya çalışıyorum. Orada aldığım şey ile hayatıma devam edersem ben işimi yapamam. Orada yaşıyorum, bitiriyorum ve evime dönüyorum. Büyük ihtimalle mesleğe yeni başladığım dönemde çok şaşırdığım bir şey yaşamışımdır. Sonuçta bir şeyi yeni tecrübe ediyorsun.

"RECEP İVEDİK'TEN SONRA 8 AY AT ÇİFTLİĞİNDE TERAPİ NİYETİNE KALDIM"

İlk yaptığım iş "Recep İvedik" idi. O filmi çektiğim zaman bacağıma makyajla ben yapmışlardı. Yolda yürürken filan eteğimi kaldırmaya çalışıp bacağınızda ben var mı diye soruyorlar. Filmin üzerinden 10 küsür sene geçmiş, hala bunu soruyorlar. Hatta büyük bir paniğe kapılıp insanlar orama burama mı bakacaklar, bir şey mi yapacaklar diye kendimi at çiftliğine kapatıp 8 ay düzenli olarak at bindiğimi hatırlıyorum. Terapi niyetine. Ben tiyatro ile başladım. Oradaki aksiyon daha başka. Filmde bir topluluğun önüne çıkıyorsun ve bir anda çok büyük rakamlara ulaştı. Dizi kadar etkisi oldu. Sokakta "Sibel" diye sesleniyorlar. Evet, o benim. Ama bacağımı niye göstereyim? Tuhaf bir hal almıştı. O benim için kendimi kapamama ve at çiftliğine gitmeme sebep oldu. Ama oradan da film aldım mesela. Benim hayatımda yaşadığım şeyler, mutlaka bir şeye sebep oluyor."

Hindistan'da gelin ve damat metrelerce yüksekten yere çakıldı

İLİŞKİLİ HABER

Hindistan'da gelin ve damat metrelerce yüksekten yere çakıldı
Lütfiye Aktaş ve Şevki Aktaş Esra Erol'da önce buluştular sonra boşandılar!

İLİŞKİLİ HABER

Lütfiye Aktaş ve Şevki Aktaş Esra Erol'da önce buluştular sonra boşandılar!
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 2

Simyaci 2 yıl önce

at binmismis pehpehpeh ,vatandasin piskolojik hastaligi icin ati yok.hepiniz yarasa gibisiniz milletin kanini ederek gexiniyosunuz

mert 2 yıl önce

vah vah ne üzüldüm anlatamam. bu kadar hassas olacak ne var gül geç. 8 ay ata bindim rahatladım ilginç be ablam