Lütfiye Aktaş ve Şevki Aktaş Esra Erol'da önce buluştular sonra boşandılar!

Ekranların sevilen programı Esra Erol'da geçtiğimiz gün akıllara durgunluk veren bir olay yaşandı. 25 yıl önce Şevki Aktaş ile nikah masasına oturan Lütfiye Aktaş, 25 yıl sonra ilk kez eşiyle bir araya geldi.

25 yıl önce Şevki Aktaş ile evlenen ve evliliği 8 ay süren Lütfiye Aktaş, geçtiğimiz gün Esra Erol'da programına katılarak eşini bulmak istediğini söyledi. 25 yıl boyunca görmediği eşinden boşanmak isteyen Aktaş, hikayesiyle herkesi şaşırttı.

51 yıldır Almanya'da yaşayan Lütfiye Aktaş, 1995 yılında Türkiye'ye tatile geldiğinde Şevki Aktaş ile tanıştığını ve bir süre sonra evlenme kararı aldıklarını anlattı. Ancak 1996 yılında evlenen çiftin ilişkisi yalnızca 8 ay sürdü.

25 yıldır eşini arayan Lütfiye Aktaş, "Kimliğinde bekardı. Sonradan öğrendim ölen kardeşinin eşi ile dini nikahlıymış. Biz evlendikten sonra bir kadın telefon etti ve sonra her şey ortaya çıktı" şeklinde konuştu.

Evlendikten sonra Şevki Aktaş ile Almanya'ya dönen Lütfiye Aktaş "Orada iş buldu. Aldığı parayı da be görmeden eşine gönderiyormuş. Bir an evvel bulunsun boşanmak istiyorum." ifadelerini kullandı.

Lütfiye Aktaş'ın bu istediği üzerine Esra Erol harekete geçti ve Lütfiye Hanım'ın 25 yıldır görmediği eşi Şevki Aktaş geçtiğimiz gün stüdyoya geldi. Şevki Bey'i gören Lütfiye Hanım eşinin çok değiştiğini söyleyerek büyük şaşkınlık yaşadı.

Şevki Bey daha önce 3 kez boşanmak istediğini vurgulayarak "Boşanmak istedim, dilekçeler yerine ulaşmadı ya da yanlış yere başvuru yaptık" şeklinde konuştu.

 

Haluk Levent'e kötü haber! Sadece 4 hafta dayanabildi

İLİŞKİLİ HABER

Haluk Levent'e kötü haber! Sadece 4 hafta dayanabildi
Fatma Toptaş'tan yıllar sonra gelen Recep İvedik itirafı!

İLİŞKİLİ HABER

Fatma Toptaş'tan yıllar sonra gelen Recep İvedik itirafı!
Yeliz Yeşilmen yaptı yine yapacağını! Yeliz Yeşilmen hamamda parti düzenledi

İLİŞKİLİ HABER

Yeliz Yeşilmen yaptı yine yapacağını! Yeliz Yeşilmen hamamda parti düzenledi
Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0