Ünlü oyuncu Celil Nalçakan koronavirüse yakalandı

Kardeşlerim dizisinden korona paniği yaşanıyor. Son olarak ünlü oyuncu Celil Nalçakan koronavirüse yakalandığı öğrenildi.

ATV ekranlarının izlenme rekorları kıran dizisi Kardeşlerim'in setinde koronavirüse yakalananların sayısı artıyor. Geçtiğimiz gün dizinin genç oyuncuları Onur Seyit Yaran ve Yiğit Koçak’ın hastalandığı açıklanmıştı. Çekimlerine de ara verilen dizide Celil Nalçakan, Su Burcu Yazgı Coşkun ve Eren Ören de koronavirüse yakalandı.

Kardeşlerim dizisinde koronavirüs alarmı! Onur Seyit Yaran ve Yiğit Koçak...İLİŞKİLİ HABERKardeşlerim dizisinde koronavirüs alarmı! Onur Seyit Yaran ve Yiğit Koçak...

SOSYAL MEDYADAN PAYLAŞTI

Twitter'dan açıklama yapan Nalçakan, "An itibarı ile PCR testim pozitif çıktı. Aşılarım sayesinde, gayet hafif geçiriyorum süreci, 10 gün boyunca, ev karantinam sürecek. Sağlıklı günlerde, kavuşmak dileği ile" diye yazarak, siyah kalp emojisi koydu. Nalçakan, 'Aşı Ol' hashtag yaptı.

 

MasterChef’e konuk olan Şef Ömür Akkor kimdir ve kaç yaşında? Ömür Akkor dükkanı nerede?

İLİŞKİLİ HABER

MasterChef’e konuk olan Şef Ömür Akkor kimdir ve kaç yaşında? Ömür Akkor dükkanı nerede?
Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0