İBB'nin yapamadığını Haluk Levent yaptı! Karda yolda kalanlara koştu

AHBAP Derneği Başkanı ünlü sanatçı Haluk Levent, İstanbul'u etkisi altına alan yoğun kar yağışı nedeniyle otoyollarda mahsur kalan vatandaşlara yardımcı olduklarını duyurdu.

HABERE AİT VİDEO İÇİN TIKLAYIN İZLE

Türkiye'nin dört bir yanında yaptığı yardımlarla bilinen AHBAP Derneği, İstanbul'da otoyollarda mahsur kalan vatandaşlara da destek oldu. AHBAP'ın kurucusu ve başkanı Haluk Levent, sosyal medya hesabından dernek gönüllülerinin yaptığı çalışmaları paylaştı.

AHBAP olarak otoyollarda olduklarını ifade eden Levent, "Yollarda kalan araçlar için bizleri etiketliyorsunuz.

Yolları açacak gücümüz yok ama şu anda İstanbul’un tüm otobanlarındayız. Yolda mahsur kalanlara su,yiyecek, bebek bezi desteği veriyoruz. Desteğimiz tüm gece sürecek" dedi.

Hadise ve Mehmet Dinçerler'in düğünü Kadir Gecesi'nde olacak!

İLİŞKİLİ HABER

Hadise ve Mehmet Dinçerler'in düğünü Kadir Gecesi'nde olacak!
Bahadır Yenişehirlioğlu'dan Hz. Adem'e hakaret eden Sezen Aksu'ya "Cahil" dersi!

İLİŞKİLİ HABER

Bahadır Yenişehirlioğlu'dan Hz. Adem'e hakaret eden Sezen Aksu'ya "Cahil" dersi!
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 1

ahmet bilgihan 2 yıl önce

gercekten her şey çok güzel!!! istanbul manzarası resimlerde. alanyadan bakınca çok güzel.aferin bu sloganı bulana.hemşerim haluk levent ede kolaylıklar diliyorum.

Toplam 3 beğeni