Bahadır Yenişehirlioğlu'dan Hz. Adem'e hakaret eden Sezen Aksu'ya "Cahil" dersi!

Sezen Aksu, 2017 yılında yazdığı 'Şahane Bir Şey Yaşamak' adlı şarkısının klibini geçtiğimiz günlerde yayınladı. Aksu, sözde sanat(!) adı altında İlk insan ve ilk Peygamber olan Hz. Adem'e şarkıda cahil diyerek hakarette bulundu. Başarılı oyuncu Bahadır Yenişehirlioğlu, sözde sanat altında yapılan şarkıya karşı Hz. Adem'in yeryüzündeki sırrı mukaddesini hatırlattı.

60 yaşındaki Bahadır Yenişehirlioğlu, ilk olarak "Sevda Kuşun Kanadında" adlı dizideki başarılı performansından sonra Payitaht Abdülhamit, Hürkuş: Göklerdeki Kahraman, Yedi Güzel Adam ve son olarak Barbaroslar: Akdeniz'in Kılıcı dizisinde yer aldı. Asıl mesleği avukatlık olan Yenişehirlioğlu, aynı zamanda yazarlık da yapıyor. Yenişehirlioğlu, uzun süredir rahatsızlığından dolayı sosyal medyadan uzak kalmıştı. Ancak önceki gün bomba gibi bir dönüş yaptı. Yenişehirlioğlu, son günlerde Sezen Aksu'nun Hz. Adem ve Hz. Havva'ya cahil dediği şarkı hakkında ders niteliğinde bir açıklama ile döndü. 

Murat KekilliİLİŞKİLİ HABERMurat Kekilli'den Sezen Aksu'ya 'Özgür Sanat (!)' göndermesi!

bahadır yenişehirlioğlundan sezen aksuya cahil dersi

bahadır yenişehirlioğlundan sezen aksuya cahil dersi

SEZEN AKSU'YA "CAHİL" DERSİ!

Usta oyuncu, günlerdir yaptığı yanlış için özür dileyeceğine hadsiz açıklamalarına devam eden Aksu'ya "Cahil" dersi verdi. Yenişehirlioğlu, Allah'ın her Peygamber ve insanda sır olarak sakladığı mukaddesin toplamını Hz. Adem'e bilgi olarak verdiğini "Allah; Hz Âdem’e kıyamete dek var olacak her şeyin ismini öğretmiştir. Bu da Âdem’in bütün insanlığın bilgi birikimine sahip olması anlamına gelir" sözleriyle açıkladı. Başarılı oyuncu ve yazarın bu paylaşımına beğeni ve yorum yağdı.

Hakan UralİLİŞKİLİ HABERHakan Ural'dan Sezen Aksu ve tayfasına zehir zemberek sözler!

Sezen aksuya cahil dersi

Sezen aksuya cahil dersi

ALLAH'IN UYARISI "TEVBE SÜRESİ 65. AYET"

Hz. Adem ve Hz. Havva'yı olduğu gibi tüm Peygamberleri ve dini değerleri korumak Allah tarafından insanoğluna verilen ibadetlerden biridir. Allah açıkça bu değerlere karşı yapılan saldırılan için Kur'an- Kerim'de net bir uyarıda bulunmuştur. Tevbe Süresi 65. ayette yapılan açık uyarı:

"Onlara soracak olsan mutlaka 'Biz lafa dalıyor eğleniyorduk, hepsi bu!' derler. De ki: 'Sizi Allah ile O'nun ayetleriyle ve peygamberleriyle mi eğleniyordunuz?'" 

Alişan'ın kardeşi Selçuk Tektaş'a olan özlemi dinmiyor! Kar paylaşımıyla ağlattı

İLİŞKİLİ HABER

Alişan'ın kardeşi Selçuk Tektaş'a olan özlemi dinmiyor! Kar paylaşımıyla ağlattı
İBB'nin yapamadığını Haluk Levent yaptı! Karda yolda kalanlara koştu

İLİŞKİLİ HABER

İBB'nin yapamadığını Haluk Levent yaptı! Karda yolda kalanlara koştu

BİR YORUM YAPIN 41

Emrecik 2 yıl önce

Sezen aksumu nedir bilmem şarkılarını dahi bilmem boylesi insanları Allah ıslah etsin yaptıklarıyla kurtuluş olur zannediyorlar sen iki şarkı söyleyip benim dinim ile oynayamazsin sen de öleceksin sezen denen kadın bizde öleceğiz her canlı ölümü tadacaktır vakit varken tovbe ette kurtul yoksa bu küçücük serçe kadar aklınızla kimseye ders vermeye kalkmayın yazıktır günahtır kendinizi ateşe atmayın

Toplam 2 beğeni

Misafir 2 yıl önce

Sanata ve sanatçıya geri kalmış toplumlar çerçeve çizer. Kalıp düşüncelerle hareket eden toplumlara Allah ta yardımcı olmuyor. Örnek; Ortadoğu toplumları. Onlar zavallı olduklarının farkında bile değiller.

Toplam 1 beğeni

Misafir 2 yıl önce

Bahadır Bey Sezen Hanım ile aynı boyutta ve kalibrede değil. Sezen Hanım'ın seviyesine yükselmesi için belki birkaç asır daha yaşaması gerekir.

Toplam 1 beğeni

Net 2 yıl önce

Yorum yazayım dedim ama burdaki arkadaslar onedio kanalındaki gibi değil gerek bile yok.burdakiler harbi müslüman görmek rahatlattı gerek yok.hayatta bu insanlar varmiş şükür.

Toplam 1 beğeni

Nisa 2 yıl önce

Bu kadına acıyorum Müslümanların üzerinden para kazandız paraya para demediz eee kalkın Müslümanların peygamberlerine küfür hakaret edin #sezenaksuhadinibil #özgürözelhadinbil yeter artık bıktık yerli gavurlardan

Toplam 3 beğeni
Yorumların Tümünü Okuyun