Tuna Kiremitçi'den şaşırtan evlilik açıklaması: Evlilik saçma bir şey!

Ünlü yazar ve müzisyen Tuna Kiremitçi, geçtiğimiz günlerde Ekotürk TV'de yayınlanan "Pembe Masa" programına konuk oldu. Özel hayatıyla ilgili konuşan Kiremitçi, evlilik hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu.

"Birden Geldin Aklıma", "Diğer Yarım", "Yine Sevebilirim" gibi şarkılarla büyük beğeni toplayan ünlü şarkıcı ve yazar Tuna Kiremitçi, önceki günlerde bir programa konuk oldu. Meslek hayatı ve özel yaşantısı hakkında açıklamalarda bulunan Kiremitçi, 2014 yılında nikah masasına oturduğu pilates eğitmeni Gamze Elgin'den 2019'da boşanma kararı almıştı. 

Tuna Kiremitçi

Tuna Kiremitçi

"EVLİLİK SAÇMA SAPAN BİR İŞ"

İki çocuk babası ünlü isim evliliğe olan bakış açısının değiştiğini söyleyerek "Ben evlilik sevmiyorum. Açıkçası bu, evliliği sevmiyorum. Evlenecek olanların hevesini kıracak şeyler söylemek istemem şimdi. Baba olmak, çocuk sahibi olmak harika bir şey. Evliliğin kendisi gayri insani bir şey zaten. Saçma sapan bir iş evlilik yani" ifadelerini kullandı.

Tuna Kiremitçi ve çocukları

Tuna Kiremitçi ve çocukları

Evliliği sevemediğini söyleyen Kiremitçi, sözlerini "Çocuk sahibi olmak, bir evlat yetiştirmek insanın gerçekten yeniden doğmasına sebep olan bir şey. Bu yüzden minnettarım çocuklarımın annelerine. Allah ikisinden de razı olsun o çocukları bana verdikleri için." şeklinde noktaladı.

Tuna Kiremitçi ve eski eşi

Tuna Kiremitçi ve eski eşi

Arda Turan'dan kral hareket! 4 milyonluk otomobilini verdi...

İLİŞKİLİ HABER

Arda Turan'dan kral hareket! 4 milyonluk otomobilini verdi...
Erkan Petekkaya'dan şoke eden itiraf: Rusya'da beynimi iğneyle yaktılar!

İLİŞKİLİ HABER

Erkan Petekkaya'dan şoke eden itiraf: Rusya'da beynimi iğneyle yaktılar!
Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 5

Selçuklu 2 yıl önce

Şimdi gayrımeşru çocuk sahibi olmakla kağıt üzerinde evli olup çocuk yapmak arasında neredeyse fark kalmamış.

Hakan 2 yıl önce

Saçma bir hayat yaşarsan evlilikte saçma olur

Fehmi 2 yıl önce

Evliliği sadece birliktelik olarak anlayan bu zihniyet o heyecanı bitince savrulmuş yaprak gibi ilk işleri mahkemenin yolunu tutmak oluyor. Oysaki evlilik dışarıdaki haramlara gözü ve gönlü kapatıp varlıkta şükür darlıkta sabır isyeten bir hayattır. Bunların haram - helal bir hayatları olmadığı için bu düşünce normal.

Toplam 1 beğeni

yedi emirler 2 yıl önce

Zaten evlilik müessesesi insanlar için.Yani senlik bir şey yok.

YUNUS ASLAN 2 yıl önce

Nimet-i küfran bu olsa gerek!