Erkan Petekkaya'dan şoke eden itiraf: Rusya'da beynimi iğneyle yaktılar!

"Kırmızı Oda" dizisinde oynadığı "Delikanlı Sadi" karakteriyle hafızalara kazınan oyuncu Erkan Petekkaya, geçtiğimiz günlerde konuk olduğu Bloomberg HT’de "Fatih Altaylı ile Bire Bir" programında alkol sorunu olduğunu itiraf etti.

Daha önce "Paramparça", "Öyle Bir Geçer Zaman Ki", "Dila Hanım" ve "Kırmızı Oda" gibi birbirinden başarılı yapımlarla adından söz ettiren oyuncu Erkan Petekkaya, hakkında çıkan "öfke kontrolü ve alkol sorunu" iddialarına yanıt verdi. 

Erkan Petekkaya

Erkan Petekkaya

Geçmişte hataları olduğuna değinen ünlü oyuncu, öfke kontrolü konusunda bir problemi olmadığını söyledi. Kötü bir insan olmadığını söyleyen Petekkaya, "İçki içtim biraz, hatalarım ondan oldu" dedi. 

Erkan Petekkaya Fatih Altaylı ile Bire Bir programı

Erkan Petekkaya Fatih Altaylı ile Bire Bir programı

Sağlığı için bir dönem Hindistan'a gittiğini anlatan ünlü oyuncu "21 gün kaldım. Kolestrol, şeker, yüksek tansiyon… Hepsini hallettiler. Alkol sorunu için Rusya’ya gittim" diyerek sözlerini şöyle sürdürdü:

"Bir doktor iğne yaptı. ‘Bu iğneden sonra 24 saat uyuyacaksın, bir daha hiç içmek istemeyeceksin’ dedi. ‘Bunun için geldim, yap’ dedim. Gerçekten iğneden sonra 24 saat uyudum ve uyandıktan sonra hiç içki istemedim. Altı ay sürdü. Bahamalar’a tatile gittim. Okyanusun kenarında su içiyordum. Eskiden galonla içerdim, şimdi üç duble içsem hiçbir şey hatırlamıyorum. İçimden şeytan çıkıyor. Hiç söylemediğim şeyler çıkıyor ağzımdan. Rusya’daki o iğneyle beynimi yaktılar​"

Tuna Kiremitçi'den şaşırtan evlilik açıklaması: Evlilik saçma bir şey!

İLİŞKİLİ HABER

Tuna Kiremitçi'den şaşırtan evlilik açıklaması: Evlilik saçma bir şey!
Masumlar Apartmanı ve Kırmızı Oda dizisi birleşiyor!

İLİŞKİLİ HABER

Masumlar Apartmanı ve Kırmızı Oda dizisi birleşiyor!
Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0