Özcan Deniz'den oğlu Kuzey'le duygusal paylaşım! Baba-oğul aynı karede

Geçtiğimiz aylarda olaylı bir boşanma ve velayet davasıyla çok konuşulan ünlü oyuncu ve şarkıcı Özcan Deniz , oğlu Kuzey ile karelerini sosyal medya hesabından paylaştı. Deniz, yaptığı paylaşımla oğlu Kuzey'in doğum gününü kutladı.

HABERE AİT VİDEO İÇİN TIKLAYIN İZLE

Feyza Aktan ile velayet konusunda olaylı bir boşanma ve velayet davası yaşayan ünlü şarkıcı ve oyuncu Özcan Deniz, 4 yaşındaki oğlu Kuzey ile verdiği pozları sosyal medya hesabından takipçileri ile paylaştı.

Özcan Deniz, oğlu Kuzey'in doğum gününü sosyal medya hesabından paylaştığı pozlarıyla kutladı. Deniz, yayınladığı gönderisine ise şu notu düştü:

Bugün, sen karpuzunu yiyip, kendi kendine şarkı söylerken, suratımda aptal aşık bir gülümsemeyle seni izlerken yakaladın beni:))sonra sordun!
Babaa
Söyle oğlum
Bana yakışıyor mu?
Ne "yakışıyor mu" oğlum!?
Mutluluk Baba kurban Mutluluk herkese yakışır. Hele çocuklara çoook yakışır. En çok da sana oğlum.
Sana da baba
Sonra Dünyanın en güzel gözleriyle hınzır bi bakış atarak yemeye devam ettin..

Hayatımın En güzel,alt metinlerle dolu sohbetini yaptık seninle.Üstüne kitaplar yazılacak kadar dolu bir an'dı..
Evet oglum;"mutluluk entellektüel bir şecimdir" Herkes Bunu başaramaz..Senin 4 yaşında kavradığın şeyi,bi'ömür kavrayamayan Cahillerle dolu bu dünya..Herkese, her şeye inat sana eennn çok yakışanı yap ve hep mutlu ol..Ama bunu asla ama asla başkalarının mutsuzluğu üstüne inşaa etme! Baban zaman zaman "mutluluk düşmanları"na bu fırsatı bilerek ve de bilmeyerek verdi..Tabi'ki artık bu "fırsat" kimseye bidaha verilmeyecek! Sen sakın bu hataya düşme. Evet oğlum ikimize de çoook yakışıyor. Seni çok seviyorum canım oglum..Mutluluğumuza

OĞLUMLA İLK KONSERİM DEMİŞTİ

özcan deniz ve oğlu kuzey

özcan deniz ve oğlu kuzey

Deniz, Kuzey ile yaptığı paylaşımda "Her şeyim, kalbim"  notunu ekledi. 

Deniz'in bazı takipçileri Kuzey'i babası Özcan Deniz'e benzetirken, bazıları da 'Annesinin kopyası' gibi yorumlarda bulundu.

Alina Boz'un yeni projesi Zengin Kız bomba ekiple geliyor!

İLİŞKİLİ HABER

Alina Boz'un yeni projesi Zengin Kız bomba ekiple geliyor!
Barış Yurtçu'nun eşi Deniz Baysal'la ilgili itirafı şaşırttı! "Birbirimizi göremiyoruz"

İLİŞKİLİ HABER

Barış Yurtçu'nun eşi Deniz Baysal'la ilgili itirafı şaşırttı! "Birbirimizi göremiyoruz"
Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 1

Hknslh 1 yıl önce

o çocuğun baba bana mutluluk yakışıyor mu? diye sorduğunu hiç sanmıyorum :)