Alina Boz'un yeni projesi Zengin Kız bomba ekiple geliyor!

Başarılı oyuncu Alina Boz, yakın zamanda Fox TV ekranlarına gelecek olan 'Zengin Kız' kod adlı dizide rol almak için hazırlıklarına başladı. Tarık Emir Tekin ile başrolü paylaşacak olan Boz, usta isimlerle bir araya geliyor. İşte 'Zengin Kız' dizisinin konusu ve oyuncu kadrosu...

Son olarak ATV ekranlarındaki Maraşlı dizisiyle çok ses getiren başarılı oyuncu Alina Boz, Fox TV ile yeni bir proje anlaşmasına imza attı. Yeni sezon için izleyiciyle buluşacak olan 'Zengin Kız' dizisinin hazırlıkları tüm hızla devam ediyor. Yönetmen koltuğunda Merve Girgin'in oturduğu dizinin senaryo kalemi Deniz Akçay'a ait.

Alina Boz

Alina Boz

Öte yandan Tarık Emir Tekin ile başrolü üstlenen Boz, Çukur dizisinin usta ismi Kadir Çermik'le izleyenlerin karşısında olacak. Çermik, 'Zengin Kız' dizisinde Alina Boz'un hayat vereceği Zeynep karakterinin babası rolünü üstlenecek.

Kadir Çermik

Kadir Çermik

Her geçen gün oyuncu kadrosunun şekillendiği Zengin Kız dizisi bir usta sanatçıyı daha ekibine kattı.

MÜFİT KAYACAN DA EKİBE DAHİL OLDU

Birçok projede performansıyla adından söz ettiren usta oyuncu Müfit Kayacan da Hamit Köksal karakteriyle Zengin Kız dizisine başarı katacak.

Ünlü oyuncu Alina BozİLİŞKİLİ HABERÜnlü oyuncu Alina Boz'dan evlilik açıklaması!

ZENGİN KIZ DİZİSİNİN OYUNCU KADROSUNDA KİMLER VAR?

Zengin Kız kod adlı dizinin oyuncu kadrosunda Alina Boz ve Tarık Emir Tekin'in yanı sıra Nazan Kesal, Tülin Ece, Hazal Filiz Küçükköse ve Baran Bölükbaşı da rol alacak. Dizi, hikayesi ve güçlü kadrosuyla sezona iddialı bir giriş yapacak.

Tarık Emir Tekin

Tarık Emir Tekin

ZENGİN KIZ DİZİSİNİN KONUSU NEDİR?

Dizide Zeynep'in eline geçen yüklü miktarda para onun en büyük sınavı olacak. Bu yolculukta Zeynep'in elde etmek istediği hedeflerinin yanı sıra Tekin'in hayat vereceği iş insanı Onur Köksal ile karşılaşmasıyla hikaye başlayacak. Güçlü oyuncu kadrosuna sahip olan dizi bekleyenler için şimdiden merak uyandırdı.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO;

Yenikapı'daki Sefo konserinde yine kavga! Sopa ve yumruklarla birbirlerine girdiler​

Özcan Deniz'den oğlu Kuzey'le duygusal paylaşım! Baba-oğul aynı karede

İLİŞKİLİ HABER

Özcan Deniz'den oğlu Kuzey'le duygusal paylaşım! Baba-oğul aynı karede
Tan Taşçı vegan olduğu için Yoğurt Festivali'ni kabul etmedi!

İLİŞKİLİ HABER

Tan Taşçı vegan olduğu için Yoğurt Festivali'ni kabul etmedi!

ETİKETLER

BİR YORUM YAPIN 0