Tan Taşçı vegan olduğu için Yoğurt Festivali'ni kabul etmedi!

İki yıldır vegan beslendiğini açıklayan şarkıcı Tan taşçı, hiç bir hayvansal ürün tüketmediğini bildirmişti. Geçtiğimiz günlerde vegan olan Taşçı, yoğurt yüzünden konserini iptal etmek zorunda kaldı.

Ünlü şarkıcı Tan Taşçı, yaz sezonunda konser takvimini tamamen doldurmuş ve müjdeli haberi sevenleriyle paylaşmıştı. 13 Ağustos günü de 60. Silivri Yoğurt Festivali'nde sahne alacağı bildirilmişti.

tan taşçı

tan taşçı

YOĞURDU DUYDU VAZGEÇTİ

İmzayı atan Tan, belediye başkanının konsere gelecek olan dinleyicilere yoğurt ikram edeceğini duyunca Taşçı, sahne almaktan vazgeçti. Anlaşmayı iptal eden Taşçı, vegan olduğunu ve iki senedir de hayvansal hiç bir ürün yemediğini belirtirken, böyle bir durum içerisinde kalmak istemediğini açıkladı.

tan taşçı

tan taşçı

AÇ KALIYOR!

Taşçı "Tüm dünya vegan beslenmeli ve bitkisel protein tüketmeli. Fabrika ayarlarına dönmek zorundayız." açıklamasıyla gündeme oturdu. Ayrıca yanında sürekli kendine uygun yemekler taşıdığını belirten Taşçı, konsere gittiği şehirlerde hazırlıksız olursa aç kaldığını belirtti.

haluk levent

haluk levent

YERİNE HALUK LEVENT ÇIKACAK

Aldığı avansı da geri veren Taşçı yerine Haluk Levent'in çıkacağı bildirilen Silivri Belediyesi tarafınca aynı festivalde Zara ve Yıldız Tilbe'nin de yer alacağı açıklandı. 

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO:

Anadolu'da aşk başka! 40 yıldır kocasının...

Alina Boz'un yeni projesi Zengin Kız bomba ekiple geliyor!

İLİŞKİLİ HABER

Alina Boz'un yeni projesi Zengin Kız bomba ekiple geliyor!

BİR YORUM YAPIN 5

Sivaslı 1 yıl önce

Tam bir piyon olmuş sözde sanatçı.gezici sapıkların adamı.kullan kulan dur.

Mehmet ALİ 1 yıl önce

hangi fabrika ayarlar. Veganların uydurduğu mu. İnsanlık öyle mağara devri taş devri vs yaşamamıştır. Biz ona eşyı öğrettik diyor Kuranı kerim. geçin bunları. yok yontma taş devri yok ateşin bulunması yok tekerleğin icadı. Alayı hikayedir alayı. insan dünyaya yaşayabileceği şekilde donatılarak yollanmıştır. adamı hasta etmann

Birisi 1 yıl önce

Vegan olmasa, yoğurt festivaline çağrılmasa kendisini tanımayacağız.

kale55 1 yıl önce

atalarımız ne güzel buyurmuş okumak cehaleti alır eşkelik bakidir diye,,,,, fabrika ayarları dediğin şey ot değil güzel zekalı, hayvansal gıdalar başı çekerdi fab rika ayarlarında

HÜSEYİN 1 yıl önce

Belli ki tok. aç olsa gelirdi :)