Arda Kural'dan çarpıcı ifadeler: "Düşmanlarım beni baskı altında tutmaya çalışıyor"

Uzun süredir ekranlardan uzak bir yaşam sürdüren oyuncu Arda Kural, son zamanların en dikkat çeken isimleri arasında yer alıyor. Kendisiyle ilgili samimi açıklamalarda bulunan Kural, Yasemin.com muhabiri Müge Çakmak'ın sorularını yanıtladı. Kural, son günlerde medyada sık sık gündeme gelmesi ve tartışılması hakkında düşüncelerini aktardı.

HABERE AİT VİDEO İÇİN TIKLAYIN İZLE

Leonardo Dicaprio'ya benzerliği ile bir döneme damga vuran başarılı oyuncu Arda Kural, 'Lise Defteri' ve 'Emret Komutanım' dizileriyle hafızalardaki yerini aldı. Başarılı birkaç yılın ardından yaşadığı sıkıntılar ile setlerden ve hatta normal bir yaşantıdan uzaklaşan Arda Kural'ın psikolojik bir rahatsızlığı olduğu ortaya çıkmıştı. Psikoz belirtileri gösteren ve bir süre hastanede tedavi gören Arda Kural'ın yaşadıkları oldukça merak ediliyor.

İlk olarak 1999’da 'Eyvah Kızım Büyüdü' dizisinde Altay rolüyle kamera karşısına geçen ve bu dizide Leonardo DiCaprio'ya olan benzerliğiyle tanınan Kural, ikinci çıkışı ise 2003’te 'Lise Defteri' dizisindeki Ediz rolüyle oldu. Son olarak, 2005'te 'Emret Komutanım' dizisindeki Ferit rolü ile geniş beğeni toplamıştı. Sonrasında psikolojik bir çöküntüye girerek psikoz belirtileri göstermeye başladığından dolayı Bakırköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi'ne kaldırılmıştı. Tedavisini olan ünlü oyuncu, sağlıklı günlerine geri döndü.

HAYATINDA YENİ BİR SAYFA AÇTI

Zor günleri geride bırakarak, hayatında yeni bir sayfa açan Arda Kural, yeni fikirleri ve projeleri ile geri döneceğinin müjdesini verdi. Yasemin.com'a özel bir röportaj veren Kural, Müge Çakmak'a aklındaki fikirlerden ve kendisine karşı olumlu - olumsuz tepkilerden bahsetti. 

Son dönemde gerek televizyonda, gerekse sosyal medya ve dijital platformlarda kendisine karşı ilginin artması ile alakalı olarak, halkın kendisini motive ettiğinden söz eden Kural, şunları ifade etti:

"Bu sevgiyle beraber hareket ediyorum. İstediğim gibi kendimi ifade ediyorum ve yaşıyorum. Geniş olarak baktığım zaman hissettiğim şey, motivasyon oluyor. Bunu tarif etmek zor oluyor ama, seni destekleyen seni seven birileri olduğunda güçlü bir gurur duyuyorum."

"KENDİME ÖNEM VERMEYE BAŞLADIM"

Verdiği fazla kilolarla alakalı olarak, düzenli bir hayat yaşamaya başladığını ifade eden ünlü oyuncu, kendisine önem vermeye başladığını ve bunun onu motive ettiğinden bahsetti. Kural, şunları ifade etti:

"Artık kendime önem vermeye başladım. Çok rahat davranıyordum, biraz tembellik vardı üzerimde. Hiçbir şey yapmıyordum, sık sık yemek yiyordum. Bu sebeple kilo almıştım. Ama bir süre sonra kendime ayırdığım bu sürenin sonuna gelince, bir şeylerin değişmesi gerektiğini düşünmeye başladım. Hislerim, beni bir şeyler yapma hayaline itti."

ARDA KURAL'I YENİDEN EKRANLARDA GÖRECEK MİYİZ?

Ufukta yeni projeleri olup olmadığı hakkında tüm merak edilenleri açıklayan Kural, dinleyenleri şaşırtarak, yazarlık ve yönetmenlik konularında da fikirleri olduğuna değindi. Kural, projeleri hakkında şunları söyledi:

"Zaten bütün amacım bu. Görüşmeler yapıyorum, camiadan sevdiğim insanlarla hayata geçireceğimiz projeler var. Çok yoğun gidiyor. Yeniden bir çıkış yakalamak ve bu çıkışı yaparken nasıl göründüğüm, ne yaptığım çok önemliydi. Halkın ve basının desteği ile o çıkışı çok güzel gerçekleştirdim. Eğer kurduğum hayaller gerçek olacaksa, bu ilk adımımdan kendini belli edecekti. Öyle de oldu. Çok güzel bir ilk adım attım."

"DÜŞMANLARIM BENİ BASKI ALTINDA TUTMAYA ÇALIŞIYOR"

Zamanında işini iyi yapabilmek ve yıldızını parlatabilmek için çok uğraştığını ve bunu başardığında da olumsuz geri dönüşlerle karşılaştığını ifade eden Kural, şöyle konuştu:

"Yıldızımı parlayabilmek adına yaptığım işlerde, fazla bir beğeni oluştu ve biraz önüme geçildiğini biraz da galiba düşmanlarımın beni baskı altında tutmaya ya da zapt etmeye çalıştıklarını hissediyorum, biliyorum hatta. Bu yüzden de bir geri çekilme, biraz hayallerime ve ideallerime doğru kendimi geliştirerek, güçlendirerek yönelmek istediğimden uzaklaştım. Gerek kalemim olsun gerek yönetmenliğim olsun, gerek oyunculuğum olsun; bunlar üzerine düşünsel çalışmalar ve yazarak metotlar uyguladım. Yazmak bana hep çok iyi geliyor."

Hüseyin Elmalıpınar vefat etti!

İLİŞKİLİ HABER

Hüseyin Elmalıpınar vefat etti!

ETİKETLER

BİR YORUM YAPIN 2

Recep 2 yıl önce

baskıyı göğüslersen ilerlersin

bülent erdem 2 yıl önce

millet sanki çok merak etti.