Ressam Akın Ekici Camdaki Kız dizisindeki resimlerin hikayesini anlattı!

Camdaki Kız dizisinde dikkat çeken resimlerin sahibi eski avukat ressam Akın Ekici eserleri hakkında ilk kez konuştu. Bir YouTube kanalına konuk olan Ekici, resimlerinin Camdaki Kız dizisinde yer alma sürecini, "Benim için çok etkileyiciydi" ifadeleriyle kullandı.

Eski avukat ressam Akın Ekici Kanal D ekranlarında her perşembe izleyiciyle buluşan Camdaki Kız dizisinde dikkatlerden kaçmayan resimleriyle son zamanlarda çok konuşulan isimlerden oldu. 2009 yılında avukatlık mesleğini bırakan Ekici ressamlığa geçiş sürecini konuk olduğu bir YouTube kanalında anlattı.

"BANKADAN AYRILARAK RESME AĞIRLIK VERDİM"

Ekici ressamlığa geçiş sürecini, "Kendimi bildim bileli hep resim yaparım. Duyguları ve düşüncelerimi hep resimle anlatırım. Benim için alışılagelmiş bir şey. Bir bankada önemli görevler yaparken arkadaşlarıma işleri dağıtırken kağıtlara küçük resimler yaparak verirdim. 2009 yılında bankadan ayrıldıktan sonra resme ağırlık verdim" ifadeleriyle anlattı.

camdaki kız dizisi

camdaki kız dizisi

"CAMDAKİ KIZ'DA RESİMLERİM OLMASI ÇOK ETKİLEYİCİ"

Kanal D ekranlarında yayınlanan Camdaki Kız dizisinde eserlerinin yer alması hakkında da konuşan Ekici sözlerine şu şekilde devam etti:

Dizinin başrol oyuncusu Tamer Levent benim yıllardır abimdir. Tamer ağabeye bir konuşmamızda esprili bir dille acaba benim resimlerimi dizilere koysak mı dedim. O da 'Neden olmasın, bizim sanat yönetmenine söyleyeyim' diyerek kabul etti. Sonra sanat yönetmenine resimlerimi gönderdim. Sonra birkaç bölümde benim eserlerim dijital baskı olarak arkalarda kullanıldı. Diziye bir ressam karakter girince benim resimlerimi kullanmaya karar verdiler. Orijinal resimlere ihtiyaç duyulduğu için galerideki önemli 5 resmimi aldılar. Dizinin bir bölümünde ressam karakter ile başrol oyuncusu çarpışıyor ve resimler yere düşüyor. Benim gönderdiğim kağıt baskılar yere saçıldı. Dizide o resimlerin yeri olması çok etkileyici oldu. Karakter için hazırlanan atölyede de yardımcı oldum ve büyük resimlerimde orada yer aldı. Dizinin bir sonraki bölümünde de atölyede benim yaptığım resimler gösterildi.

Beren Saat annesini ilk kez paylaştı! Görenler gençliğine hayran kaldı...

İLİŞKİLİ HABER

Beren Saat annesini ilk kez paylaştı! Görenler gençliğine hayran kaldı...

BİR YORUM YAPIN 0