Burak Sergen'den hastalığı ile ilgili çarpıcı açıklama: "Öbür tarafa gittim geldim"

Usta oyuncu Burak Sergen, pandeminin başında ağır olarak geçirdiği kovid-19 sebebiyle uzun süre tedavi görmüştü. Sergen, o dönem hastalığıyla ilgili geçirdiği zor zamanları anlattı. Oyuncu, “Daha var zaman' dediler, geri gönderdiler.” ifadesini kullandı.

Kanal D'nin başarısıyla adından söz ettiren dizisi 'Sadakatsiz'de 'Haluk Güçlü' karakterini canlandıran Burak Sergen, TRT2’ de yayınlanan Hülya Koçyiğit'in 'Film Gibi Hayatlar' programına katıldı. Dizilerin dile getirildiği programda Sergen, geçtiğimiz sene yoğun bakımda ağır geçirdiği hastalığı hakkında konuştu. 

Ünlü oyuncu Burak SergenİLİŞKİLİ HABERÜnlü oyuncu Burak Sergen'den 'velayet' açıklaması!

"ÖBÜR TARAFA GİTTİM GELDİM"

Oyuncu, "İki hafta boyunca yoğun bakımda kaldım. Bir öbür tarafa gittim, bir baktım. Geri geldim" dedi.

burak sergen hastalığı ile ilgili açıklama

burak sergen hastalığı ile ilgili açıklama

Bu dönemde en büyük destekçisi olan sevgilisiyle ilişkisinin iyi gittiğini belirtti. Daha önce de sevgilisi ve oğlu Cansın’la kameralara yakalanan Sergen, “15 gün entübe edildim, 45 gün hastanede yattım. Bir gittik öbür tarafa, ‘daha var zaman’ dediler, geri gönderdiler.” ifadesiyle hastalığının yaşattığı o zor günleri dile getirmişti.

Komedyen Ata Demirer'in zor anları! Yürümekte güçlük çekti

İLİŞKİLİ HABER

Komedyen Ata Demirer'in zor anları! Yürümekte güçlük çekti

ETİKETLER

Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 1

Yunus 2 yıl önce

Obur tarafa gittin mi,burdaha birakmiyorlar.ruya gormussun.