Bedia Akartürk'ün yaşını duyanlar inanamadı!

Kanal D ekranlarının sevilen programı Şarkılar Bizi Söyler'in bu haftaki konukları arasında yer alan Halk Müziği sanatçısı Bedia Akartürk'ün yaşını duyanlar büyük şaşkınlık yaşadı.

Türk Halk Müziğinin efsane isimlerinden Bedia Akartürk, sunuculuğunu Sibel Can, Hüsnü Şenlendirici ve Hakan Altun'un üstlendiği Şarkılar Bizi Söyler programının bu haftaki konuğu oldu. "Gayri Dayanamam", "Konyalım" ve "Kesik Çayır" gibi parçalarla adını geniş kitlelere duyuran ünlü sanatçı, program boyunca seslendirdiği şarkılarla hayranlarına adeta müzikal şöleni yaşattı. 

Bedia Akartürk Şarkılar Bizi Söyler programı

Bedia Akartürk Şarkılar Bizi Söyler programı

Başarılı müzik kariyerinin yanı sıra özel hayatıyla da dikkat çeken ünlü sanatçının yaşını duyanlar ise kulaklarına inanamadı. 2011 yılında torununun çocuğunu kucağına alan Akartürk tamı tamına 81 yaşında. 8 Şubat 1941 doğumlu olan usta isim sanat yaşamı boyunca albüm çalışmalarına ve yurt içi, yurt dışı konserlerine aralıksız olarak devam etmektedir.

Bedia Akartürk

Bedia Akartürk

Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 1

Orhan0708 2 yıl önce

Muhteşem...