Şarkıcı Zara verdiği kilolarla gündem oldu! Son hali şaşırttı

Türk Halk Müziği'nin sevilen isimlerinden Zara, son günlerde verdiği kilolarla gündeme geldi. Galaya katılan şarkıcının son haline yorum yağdı. İşte Zara'nın son hali....

Uzun zamandır ekranlarda yer almayan usta sanatçı Zara'nın yeni hali hayranlarını çok şaşırttı. İmajında yeniliğe giden Zara, tam 6 kilo birden vererek bambaşka birisi oldu. Son halini sosyal medyada paylaşan Zara'yı görenler, ünlü sanatçıyı tanımakta zorlanıyor. 

Şarkıcı ZaraİLİŞKİLİ HABERŞarkıcı Zara'nın uyguladığı diyet gündem oldu! Ünlü şarkıcıyı iğne ipliğe döndüren diyet

İşte türkücü Zara'nın son hali

Dün akşam gerçekleştirilen Kolpaçino 4 filmine ünlüler akın etti. Aralarında son dönemde verdiği kilolarla çok konuşulan şarkıcı Zara'da vardı. Ünlü isim galaya siyah elbisesiyle katıldı. Bir hayli zayıflayan şarkıcının bu hali takipçilerinden tam not aldı. 

Zara son hali

Zara son hali

6 KİLO GİTTİ DİYE PAYLAŞIM YAPMIŞTI!

Paylaşımının altına düştüğü notla "6 kilo gitti" diyen Zara'nın son hali çok beğenildi. 

zara son hali

zara son hali

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO;

Dilan Polat cezaevinden güzellik merkezi açtı! Yeni şubesi gündem oldu

Yapımcı Hürrem Erman'ın eşi 1952 Türkiye Güzeli Gelengül Erman vefat etti!

İLİŞKİLİ HABER

Yapımcı Hürrem Erman'ın eşi 1952 Türkiye Güzeli Gelengül Erman vefat etti!

ETİKETLER

Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0