Şarkıcı Linet vasiyetini açıkladı: Annemin üstüne gömülmek istiyorum!

40 gün önce annesini kaybeden şarkıcı Linet, bayram etkinlikleri kapsamında Kıbrıs'ta sahneye çıktı. Annesinin acısını hala atlatamayan şarkıcı, basın mensuplarının sorularını yanıtlarken ilk kez vasiyetini açıkladı.

Annesi Leyla Özgecan'ı kaybeden şarkıcı Linet, Kıbrıs'ta bir mekanda sahne alarak sevenleriyle buluştu. Kendisini dinlemeye gelen hayranları için beyaz bir elbise tercih eden ünlü isim, konser öncesi basın mensuplarından gelen soruları yanıtsız bırakmadı.

İLK KEZ VASİYETİNİ AÇIKLADI

Annesinin vefatı üzerinden yaklaşık 40 gün geçen Linet, "Bugün annemin doğum günüydü. Eğer hayatta olsaydı şu anda 78 yaşına girecekti. Hala inanamıyorum" şeklinde konuştu. Öte yandan gazetecilerden "Siz de vefat ederseniz annenizin ve babanızın yanına mı gömülmek istersiniz?" şeklindeki soruya ünlü şarkıcı, "Aslında ben annemin üstüne gömülmek istiyorum" ifadeleriyle yanıtladı.

Şarkıcı Linet vasiyetini açıkladı

Şarkıcı Linet vasiyetini açıkladı

BÜTÜN ŞARKILARI ANNESİ İÇİN OKUDU

Tüm Müslüman aleminin bayramını en içten dilekleri ile kutlayan Linet Menaşi, "Bu akşam tüm şarkıları annem içini okuyacağım" dedi. Yaklaşık 2 bin kişinin önüne çıkan Linet'in şarkılarına konukları da eşlik etti.

NE OLMUŞTU?

Geçtiğimiz haftalarda Nişantaşı'nda görüntülere yansıyan Linet, ayaküstü basın mensuplarından gelen soruları yanıtlarken annesinin vefatı nedeniyle gözyaşlarına hakim olamamıştı. Türk müziğinin güçlü seslerinden olan şarkıcı, "İster istemez üzüntüden kilo verdim. Benim için hayat durmuş durumda" demişti.

Linet ağlamaktan konuşamadı

Linet ağlamaktan konuşamadı

Annesini kaybeden şarkıcı Linet paylaşımıyla sevenlerini duygulandırdı!İLİŞKİLİ HABERAnnesini kaybeden şarkıcı Linet paylaşımıyla sevenlerini duygulandırdı!

"ANNEM İÇİN İFTAR VERECEĞİM"

Annesinin en büyük hayranı ve destekçisi olduğunu söyleyen ünlü isim, annesinin vefatından sonra tüm konserlerini iptal ettiğini açıklamıştı.

Ağlamaktan konuşamaz halde olan ünlü isim 18 Nisan'da annesi için iftar vereceğini söylemişti.

Kim Kardashian ve Blake Lively dünyanın en pahalı moda galasında şaşırttı!

İLİŞKİLİ HABER

Kim Kardashian ve Blake Lively dünyanın en pahalı moda galasında şaşırttı!
Kim Kardashian'ın ikonik elbisesinde şoke eden detay!

İLİŞKİLİ HABER

Kim Kardashian'ın ikonik elbisesinde şoke eden detay!

BİR YORUM YAPIN 3

Mert 1 yıl önce

Hangi musevi mezarlığında annesinin üstüne gömülecekmiş? Musevilikte var mı böyle saçmalıklar ? İftar yemeği neyin nesi?

GARA ÇOCUK 2 yıl önce

Yahudi değil miydi bu ?Ne iftarı verecekmiş şimdi.

Toplam 2 beğeni

cemal kurumahmut 1 yıl önce

yahudi olabilir müslüman olmuş olabilir.

Toplam 0 Beğeni