Ünlü model Sevda Demirel Cumhurbaşkanı Erdoğan'a seslendi: Nisa bebeği bana verin!

Önceki günlerde annesi tarafından boş bir araziye bırakılacak Türkiye gündemini sallayan Nisa bebek için ünlü model Sevda Demirel Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a seslendi. Demirel, ATT Büşra Durmaz ve beraberindeki ekibin bulduğu Nisa bebeğe annelik yapmak istediğini söyledi.

29 Mart'ta Pendik'te meydana gelen olayda  Acil Tıp Teknisyeni olarak görev yapan 29 yaşındaki Büşra Durmaz ve beraberindeki ekip, Pendik'te boş araziye bırakılmış bebek ihbarına gitti. Olay yerinde aç bir bebeği bulduklarında ATT Büşra Durmaz ona süt annelik yaparak karnını doyurdu. Durmaz, 3 aylık bebeğe kendi kızının ikinci ismini verdi.

Durmaz'ın önceki günlerde sosyal medya hesabından yaptığı videolu paylaşımla gündeme gelen Nisa bebek bir taraftan sevindirirken bir taraftan da hüzünlendirdi. Durmaz'ın paylaştığı videonun kısa sürede geniş kitleye ulaşmasının ardından Nisa bebekten gelen kötü haber yürekleri burktu. Ciddi sağlık problemleri nedeniyle tedavisi devam eden Nisa bebek için ünlü model Sevda Demirel sosyal medya hesabından Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a seslendi.

Nisa bebek ve süt annesi Büşra Durmaz

Nisa bebek ve süt annesi Büşra Durmaz

ATT BüşraİLİŞKİLİ HABERATT Büşra'nın sütannelik yaptığı Nisa bebekten kötü haber!

KOCA: NİSA BEBEĞİN GENEL DURUMU CİDDİ

Şimdilerde hastanede tedavi altında olan Nisa bebek için Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, "Bakırköy Dr. Sadi Konuk Hastanesinde takip edilen Nisa bebeğin beyin fonksiyonları, beyin ölümü açısından araştırıldığında beyin ölümü tespit edilmemiştir. Genel durumu ciddi olup, yakın takip ve tedavisi devam etmektedir. Nisa Bebeğimize Allah'tan şifa diliyoruz" şeklinde açıklama yapmıştı.

Bakan Koca daha sonra sosyal medya hesabından Nisa bebeğin sağlık durumuyla ilgili müjdeli haber verdi. Koca, "NİSA BEBEĞİN DURUMUNDA GELİŞME: Durumu beyin ölümü açısından takip edilen Nisa bebekten sevindirici haber var. Hastaneye kaldırıldıktan sonra ilk kez, ağrılı uyaranlara bilinçli olmasa da tepki veriyor. Hekimlerimiz ellerinden geleni yapıyor. Siz de dualarınızı eksik etmeyin" şeklinde sevindirici bir paylaşımda bulundu.

SEVDA DEMİREL: NİSA BEBEĞE ANNELİK YAPMAK İSTİYORUM

Instagram hesabından paylaşım yapan model Sevda Demirel Nisa bebeği evlatlık almak istediğini belirterek Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a böyle seslendi:

sevda demirel sosyal medya hesabından Cumhurbaşkanına seslendi

sevda demirel sosyal medya hesabından Cumhurbaşkanına seslendi

"Sayın Cumhurbaşkanım, sayın Sağlık Bakanım son derece düzgün bir hayatı olan, gece hayatı, içkisi, sigarası, hiçbir kötü alışkanlığı olmayan temiz yaşayan bir kadınım. Lütfen bu bebeği bana verin. Nisa bebek ölene kadar benim korumam altında olsun yurtlarda büyümesin. Ben ona annelik yapmak istiyorum, lütfen bana güvenin."

BİR YORUM YAPIN 3

Elif 1 yıl önce

Bakıcanmı gerçekten

vatandaş 2 yıl önce

İyide Cumhurbaşkanına niye sesleniyorsun. Böyle bir amacın varsa Devletin kurumları var. Gider başvurursun. Gündeme gelmek için reklam yapmanın anlamı yok

Toplam 2 beğeni

Musa 2 yıl önce

Aman abi , bu kadına kedi bile teslim edilmez.

Toplam 2 beğeni