Şarkıcı Linet konserde kendini tutamadı! Gözyaşlarına boğuldu

Geçtiğimiz ay annesini kaybeden şarkıcı Linet, Kıbrıs'ta gerçekleşen konserinde gözyaşlarına hakim olamadı. Sahnede annesi hakkında konuşan başarılı şarkıcı "Bazı şeylerin değerini hayattayken bilmek lazım" ifadesini kullandı.

Güçlü sesiyle hem Türkçe hem Arapça şarkılarıyla gündeme gelen başarılı şarkıcı Linet, geçtiğimiz ay annesinin vefatıyla yıkıldı. 

Annesini kaybeden şarkıcı Linet paylaşımıyla sevenlerini duygulandırdı!İLİŞKİLİ HABERAnnesini kaybeden şarkıcı Linet paylaşımıyla sevenlerini duygulandırdı!

"BU SEFERLİK RÖPORTAJ YOK"

Geçtiğimiz günlerde Kıbrıs'ta konser veren ünlü şarkıcı LinetKıbrıs sahnesinde annesinden bahsederken duygusal anlar yaşadı. Konser öncesi röportaj için yanına gelen muhabirleri geri çeviren Linet  "Annemin acısı çok taze. Affınıza sığınıyorum, bu seferlik röportaj yapmayalım" açıklamasını yaptı.

linet ve annesi

linet ve annesi

"DEĞERİNİ HAYATTAYKEN BİLMEK LAZIM!"

Sahnede en sevilen şarkılarına sevenlerinin eşlikleriyle devam ederken, 47 yaşındaki Linet, annesini anmayı ihmal etmedi. Duygusal anlar geçirirken, gözyaşlarının sel olup aktığı konuşmada "Ben susmak istemiyorum, şarkı söylemek istiyorum. Annem de böyle yapmamı isterdi. Gerçekten bazı şeylerin değerini hayattayken bilmek lazım, annemi çok özlüyorum. Bu gece bütün şarkılar Leyla Özgecan'a gelsin" şeklinde ifade etti.

linet

linet

"DESTEK YAĞDI!"

Linet'in sevenleri ona desteklerini esirgemedi. Hem sosyal medya üzerinden hem de konsere gelen vatandaşlar tarafından alkışlar eşliğinde duygusal anlara şahitlik etti. Başarılı şarkıcı Linet, dün akşamda annesinin ruhu için iftar yemeği düzenledi.

Doğum günü kutlayan şirketten aldığı tazminat şoke etti!

İLİŞKİLİ HABER

Doğum günü kutlayan şirketten aldığı tazminat şoke etti!
Oyuncu Alperen Duymaz yeni projesinin müjdesini verdi!

İLİŞKİLİ HABER

Oyuncu Alperen Duymaz yeni projesinin müjdesini verdi!

ETİKETLER

BİR YORUM YAPIN 0