Ünlü Hollywood oyuncusu Josh Brolin'den heyecanlandıran Marvel açıklaması!

Marvel'da Yenilmezler serisinin kötü karakteri Thanos'u oynayan ünlü Hollywood oyuncusu Josh Brolin, yaptığı açıklamayla Thanos'la geri dönebileceğini belirtti.

Ünlü Hollywood oyuncusu Josh Brolin, Marvel yapımı Yenilmez filminde Thanos kötü karakterini oynamış ve çokça beğeniyi de üzerine toplamıştı. Brolin, katıldığı bir programda yaptığı açıklamayla Marvel hayranlarını sevindirici bir haber verdi. 

josh brolin thanos

josh brolin thanos

"EĞER İSTERLERSE MARVEL'A DÖNEBİLİRİM"

Brolin, eğer isterlerse Marvel Sinematik Evreni’ne yeniden Thanos olarak dönebileceğini açıkladı. Brolin’in akıllarda bu merak uyandıran açıklamasında "Nereye doğru gittiklerini bilmiyorum. Benim ilgim olmadığından değil. Endişelendikleri kendi yörüngeleri var ve Thanos olarak geri dönmemi isterlerse dönerim ama ne düşündüklerini bilmiyorum." ifade etti.

thanos

thanos

SIRRINI KORUYOR

Marvel hayranları tarafından yapılan çıkarım ise, günümüzde Marvel’ın Thanos karakteri için bir planı olmadığının bilinmesiyle öt yandan şu anda Kang the Conqueror’ı MCU’ya dahil etmeye doğru ilerleyen Marvel, Thanos’a dair tek şeyin flashbackler olabileceği tartışmalar arasında sırrını koruyor.

Ünlü piyanistler Süher ve Güher Pekinal Dolmabahçe Saray'ında tarih yazacak!

İLİŞKİLİ HABER

Ünlü piyanistler Süher ve Güher Pekinal Dolmabahçe Saray'ında tarih yazacak!

BİR YORUM YAPIN 0